Inlägg från: Anonym (Va helvete!!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Va helvete!!!)

    Min sambo skadar min hund

    För helvete ts! Du är lika stor djurplågare som låter detta fortgå. Hur fan kan du säga att du älskar din hund? Det finns inga IT-säkerhet du kan komma med som gör detta ok. Du har två val släng ut karljäveln eller omplacera din hund omedelbart. Hur fan kan du ens tänka tanken att skaffa barn med ett sånt as?

    Hade min man visat ett sånt beteende mot vår hund hade han åkt ut snabbare än fan

    Usch vidrigt! Blir arg så ja kokar av sånt här

  • Anonym (Va helvete!!!)
    Littleboss skrev 2019-12-06 01:34:44 följande:

    Jag ska förtydliga så ni slutar angripa mig. Han psykiskt skadar henne genom att skrämma henne inte slå eller röra . På samma sätt som han gör med mig när jag lämnar toan och liknande. Det finns alltså inget aggressivt med hans beteende. Han vet att jag inte uppskattar det och därför utnyttjar han de. Han skulle aldrig skada mig eller min dotter och inget djur heller för den delen. Han förstår sig inte på skadan han gör mentalt. Och tror det är en metod han börjat med för att jag skall göra mig av med henne, alltså inte heller något som pågått i år, och inte heller att jag sitter lungt och tittar på när detta händer utan han får så han tiger varje gång så. Ja han är usel på många sätt och vis som gör detta, det är jag medveten om men angrip inte mig är ni snälla jag behöver inte bli påhoppad då jag alltid skyddar min hund och aldrig skulle låta henne omges av att vara vid honom ensam(som jag skrev) det gör inte saken bättre att bli arga på mig då jag faktiskt försöker att hitta ett bra sätt att lösa detta på. JAG gör det jag kan för att hon ska må så bra så möjligt. Detta händer inte varenda dag. Dom är aldrig ensamma. Och på helgerna är hon i mina föräldrars hus och springer på åkrarna. Men genom att ge bort henne i detta skede så lär han sig att beteendet är okej. Ska hon lämnas vidare ska det vara mitt beslut inte hans maktspel som orsakar det så återigen var frågan HUR JAG BEMÖTER HONOM. det är inte andra hundar utan endast henne som han hatar. Och han har en gång i tiden älskat henne.


    Är du helt tappad? Så maktspelet är viktigare för dig än din hund?! Du är precis lika mycket en djurplågare som han

    Omplacera hunden eller släng ut fanskapet. Hundstackarn ska inte behöva leva ett liv i otrygghet och ta inte orden jag älskar min hund i din mun för hade du gjort det så hade du inte låtit detta fortgå
Svar på tråden Min sambo skadar min hund