Inlägg från: Anonym (Frankly Sinatra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frankly Sinatra)

    20 årig oskuld som behöver råd!

    Gå inte å grubbla på det som att det skulle vara ett problem, det är ngt fint att vara oskuld, du är speciell. Gör istället allt positivt för att komma dit du vill i ditt kärleksliv. Börja gymma, aktivera dig med en hobby, träffa folk med samma intresse på de platser du aktiverar dig på.

    Släpp inte in ngn som verkar ha för bråttom att ?komma till skotts?! Ta din tid! Och var tydlig med vad du vill när du träffar denne person! Allt är inte en dans på rosor!

    Lycka till !

  • Anonym (Frankly Sinatra)
    Anonym (Tjej) skrev 2019-12-09 18:47:38 följande:

    Känns inte så fint om jag ska vara ärlig. Förr kanske det vara det men idag ska man ju förlora den när man är 14 om man vill passa in.

    Jag gymmar redan och har hållit på med hästar i 14 år. Träffar sällan folk i stallet och på gymmet. Gör mitt och går hem sen. På jobbet är det likadant. En person har bjudit ut mig där men han är 45, har en sån och är intresserad av allt som är sex. Så tackade artigt nej till honom.

    Känner ofta att jag är övertydlig men det hjälper tyvärr inte. Dem vill inte höra vad jag säger :(


    ?Ska förlora om man vill passa in? det är helt och hållet upp till dig och ingen annan vad du bestämmer dig för att göra, trender eller inte. Och om du nu känner att du försökt göra ?allt? så får du själv börja ta första steget å prata med killarna du själv tycker verkar intressanta. Det finns fina killar som vill ha ett seriöst förhållande och som kommer behandla dig med den respekten du eftersöker!

    Själv varit där, Livet är inget dans på rosor! <3
Svar på tråden 20 årig oskuld som behöver råd!