Inlägg från: Anonym (Nej det han inte.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej det han inte.)

    Om du blir oförmögen att ha sex - får din partner ligga med andra?

    Nej det får han inte. Dessutom så undrar jag vad jag skulle kunna drabbas av så att jag inte skulle kunna tillfredställa honom sexuellt?

    Jag har händer, fötter, mun, stjärt, skinkor, lår, snippa, bröst. Alla dessa kan jag använda för att lyckas med det om jag behöver. Testat och det fungerar. Är jag helt förlamad i detta scenario? 

  • Anonym (Nej det han inte.)
    Anonym (mannen) skrev 2019-12-10 22:19:51 följande:

    Jag tror TS tänker scenario där ens partner blev typ förlamad kanske eller nått annat som gör att sex inte funkar.
    Svår fråga å svara på tycker jag dock.


    Jag gillar att få honom att njuta med olika delar av mig själv. Fötterna är riktigt roligt tex. Så en helkroppsförlamning skulle väl vara det som gjorde det. Men något mindre handikapp än så ser jag inte som ett hinder för att kunna ge honom njutning faktiskt. Han kanske hade kunnat sätta på mig och njuta av mig även om jag var helt förlamad?

    Om det inte framgått så avskyr jag verkligen idén på honom med någon annan än mig :D och även på tanken på att inte kunna ha sex tillsammans på något sätt alls. Jag är villig till nästan vad som helst utom att blanda in andra.
  • Anonym (Nej det han inte.)
    Anonym (Va?) skrev 2019-12-11 20:13:20 följande:
    Så du menar att om du är förlamad och inte kan kommunicera är det ok att din man ändå sätter på dig?? Tror knappast din man vill det (om inte hn är ett pervo).
    Svår fråga. Nej det hade inte vart ok, men hellre det än att han har sex med någon annan tror jag. Nu tror jag han hade avstått sex eller kanske inte velat ha sex med mig i sådana fall, men jag vill ju ha sex med honom. Jag tror att jag hade velat det även om jag var förlamad.

    Det kanske inte är så sunt att säga såhär men jag har svårt att visa att jag gillar honom på andra sätt än sex. Det är han som är den mysiga och romantiska av oss, den som säger fina saker osv. Jag gillar att ha sex med honom och jag gillar att visa att jag tycker om honom och det gör jag med sex. Jag tror att även om jag skulle vara förlamad så vill jag ha sex med honom. Försöka ha det åtminstone.  
  • Anonym (Nej det han inte.)
    Anonym (Frågvis) skrev 2019-12-13 06:03:01 följande:

    Intressanta svar, merparten av männen låter kvinnan ha sex utanför förhållandet medan kvinnorna till största del säger nej till samma sak.

    Vad drar man för slutsats av det? Att mannen är mera generösa och vill att kvinnan ska få ha det skönt medan kvinnorna, ja, de vill att om inte hon kan ha sex så ska ingen i förhållandet ha det..?


    Slutsatsen du kan dra av det är att många av männen här är den typen av män som redan i dagsläget älskar att se på när deras fruar är med andra män. I sextrådarna kan du se detta om och om igen. Män som är på jobbet och njuter(?) av vetskapen att frun kommer vara kladdig från en annan man när han kommer hem. Sådana saker. Det representerar förhoppningsvis inte män i stort, utan bara män här.
Svar på tråden Om du blir oförmögen att ha sex - får din partner ligga med andra?