• Anonym (J)

    Om den sk rätten att kräva kejsarsnitt

    Kan inte se artikeln men håller med om att det är rena galenskapen att tro att man har rätt att kräva snitt utan medicinsk indikation. Det är något fel på dagens kvinnor helt ärligt. Inte alla såklart men alla de som tror sig kunna en massa som de egentligen inte har någon kunskap i alls.

  • Anonym (J)
    Anonym (???) skrev 2019-12-15 07:19:12 följande:

    Är du kvinna själv? Bara en undran.


    Ja det klart. Och jag har otroligt mycket mer kunskap inom obstetrik än de som sitter och tror att de vet hur de ska väga risker och fördelar mot varandra. Så sjukt mycket okunskap hos många som blir till ren galenskap när de börjar kräva saker de har noll kunskap om.
  • Anonym (J)
    Tow2Mater skrev 2019-12-19 22:41:18 följande:

    Barnet dog i magen, för hon fick inte kejsarsnitt beviljat, och hon fick inte bli igångsatt när hon bad om det. Hon fick inte ens kejsarsnitt för att ta ut det döda barnet, utan hon var tvungen att vänta ytterligare ett dygn och föda ut det! Man häpnar ju mer och mer över det som kommer fram om Sveriges förlossningsvård!

    www.expressen.se/nyheter/jenny-25-tvingades-foda-sin-doda-dotter/


    Om du var det minsta kunnig inom området så hade du vetat om att det är oerhört viktigt att föda sina döda barn vaginalt. Så uttala dig inte om sånt du inte har kunskap om. Du är ju i och för sig i gott sällskap här.
Svar på tråden Om den sk rätten att kräva kejsarsnitt