• Anonym (???)

    Om den sk rätten att kräva kejsarsnitt

    Anonym (J) skrev 2019-12-14 23:25:48 följande:

    Kan inte se artikeln men håller med om att det är rena galenskapen att tro att man har rätt att kräva snitt utan medicinsk indikation. Det är något fel på dagens kvinnor helt ärligt. Inte alla såklart men alla de som tror sig kunna en massa som de egentligen inte har någon kunskap i alls.


    Är du kvinna själv? Bara en undran.
  • Anonym (???)
    Anonym (Kunniga) skrev 2019-12-15 09:22:13 följande:
    Jag kan tycka att de kvinnor som vill ha k.snitt pga eventuella förlossnings skador ska ta och läsa på om risker med k.snitt med. Kejsarsnitt behöver inte komma med en lycklig och bra utsaga och är inte söker alls gånger.

    Det är en oerhört stor bukoperation som tar tid att läka.

    Jag genomgick ert k.snitt nyligen och när jag låg på uppvaket så blev jag jättedålig.

    När läkarna skulle igenom alla lager så råkade dom göra en rispa på hinnorna vid urinblåsan, som inte märkets under operationen.

    Efter 5 timmar så hade den lilla lilla rispan orsakat en blödning i min buk på 2.6 liter och det blev akutoperation.

    Under tre dagar låg jag på Iva innan jag blev stabil i mina värden. Under 2 dagar visste inte min sambo om hans dotter skulle få ja en mamma i livet. Jag missade min dotters tre första dygn för att det blev som det blev.

    Det finns risker med vaginal förlossning och det finns definitivt risker med k.snitt. Det är klart att båda utgångarna kan sluta extremt bra men även väldigt olyckligt.

    Jag har dessvärre medicinsk indikation som gör att jag inte kan föda vaginalt.
    Ändå togs dina problem på allvar! Så bad gnäller du om? Andra kvinnor får gå runt med blöja resten av livet eller framfall som buktar utanför slidöppningen men du tycker det var värre för dig och att andra ska tvingas föda vaginalt dör DU tycker det.
Svar på tråden Om den sk rätten att kräva kejsarsnitt