Inlägg från: Solros2 |Visa alla inlägg
  • Solros2

    Fler över 40 som planerar barn?

    Vi försöker också ! Har haft en misfall föra året i februari och en nu den 8/12 ! Jag var i v 8+0

    Kom precis från gym efter kontroll om det fanns rester och kollade om graviditetstestet vissar mer positiv efter snart 2 v! Den var negativ! Så nu får vi försöka på nytt!! Jag har kört nu ägglosningtester de här dagarna som var starkt positiv vet inte om det berodde på om hade ägglosning eller det hurmoner i kroppen efter missfall men vi försökte de här dagarna får se om mensen kommer eller plusar jag snart hört att man kan bli gravid efter misfall innan man hinner få sin mens efter blödning från missfall!

    Blir 42 nästa år ! Så snart måste bli ett plus igen !

    Lycka till alla

  • Solros2

    Hjälp kan det va sant? Det har gått två veckor i lördags sen misfall! I fredags var jag hos gyn och fick negativ på testet hos de ! Idag vissar två streck ?

  • Solros2
    Grilimy skrev 2019-12-23 16:37:04 följande:

    Testdags i morgon bitti. :D Men vågar inte hoppas, vill inte bli besviken.


    Hur gick det?
  • Solros2
    livetsom40plus skrev 2019-12-26 23:41:57 följande:

    ??????? Skulle fått mens i måndags men den dök liksom inte upp så gjorde ett positivt test idag! Nervös, rädd och glad på samma gång. Jag är 41 år gammal.


    Åh så roligt! Jätte stort grattis och lycka till! Jag väntar spänande ett + efter min missfall! Jag fyller 42 nästa år (2020)
  • Solros2
    gunbran skrev 2019-12-27 00:29:56 följande:

    Jag är nyss 46 år fyllda och vill så gärna ha ett barn med min nya man, jag har 3 sedan tidigare, han inga.

    Blev spontant gravid i maj men fick missfall i v.7.

    Efter missfallet tycks inte ÄL funka riktigt. Har regelbunden mens men känner inte av ÄL som tidigare. Fick dessutom nyligen veta att jag har lätta cellförändringar, som ska undersökas närmare i februari, så kanske är det kört för våran del.

    Men jag lever lite på hoppet än och tar en månad i taget.


    Håller Sten hård tummarna så du kan bli gravid ! Lycka till !
  • Solros2
    Nykär15 skrev 2019-12-28 20:59:49 följande:

    Ny i tråden!

    Undrar hur det gått för dig?

    Jag fick mitt tredje barn när jag var 40, nästan 41. Kämpade genom två missfall och många månader innan vi fick han. Nu börjar vi smått bli sugna försöka igen, men börjar nästa höst pga studier...


    Jag har fortforande inte fått mensen men mina tester visar svagt plus har även köpt digital men ska testa efter nyåret så är kanske bättre !

    Vad roligt att ni vill ha fler ! Önskar det blir inom kort då !
  • Solros2
    Nykär15 skrev 2019-12-29 21:02:03 följande:

    Vad konstigt, kan vara små rester från missfall med...jag hade det i tre månader efter vårt andra, sena MA

    J a vi får se, är ju ett tag kvar innan vi börjar igen, men hade ju helst velat börja nu direkt!!


    Jag var på återkontroll den 20 dec hos gynekolog då de tog nytt grav test (urin) för att se om det var nånting kvar där var blankt helt testet :( men måndag 23 dec så vissar mina tester hela tiden positiv inte så stark men ändå två streck på stickan ! Får vänta se om mensen kommer eller om det vissar positiv!
  • Solros2
    Nykär15 skrev 2019-12-30 09:57:15 följande:

    Fast då hade du ju haft ägglossning medan missfallet var så får inte ihop det, man ägglossar ju inte med hcg i kroppen. Mitt gick upp och ner på test och fick till slut akut blödning efter två veckor, blev en skrapning men det fortsatte strula, visade pytteliten rest vid vul och till slut blev det en op med hysteroskopi för att se och få bort det...först efter den op fick jag helt blanka test. Om de inte ökar kan det även vara utomkvedshavandeskap...viktigt du ber om vul och får en ordentlig koll!


    Så här såg mina ägglosning test den 17 dec och 18 dec ! Jag började blöda den 7 dec och 8 december kom klumpar ! Jag blödde då till 12 dec ! Nää jag vet inte vad ska tro ! Jag har ej testat idag får nog vänta ett par dagar! Om man tar en test CBdigital som vissar veckor tror du den kan ljuga om det vissar 1-2v eller +3 om inte mensen dyker upp?

    17 dec



    18 dec

  • Solros2
    Nykär15 skrev 2019-12-30 19:19:01 följande:

    Ah då är jag med, men är stickorna svaga? Har du testlagret? Kan jag få se ett gravtest du tagit nyss?


    Det är RFSU tester jag skickar bild från senast igår ! Idag har ej tagit men nu fick jag blödning så tror mensen kom iallafall

  • Solros2
    Nykär15 skrev 2019-12-31 12:28:43 följande:

    Hmm ja det är ju hcg i kroppen, men ser ju för svagt ut efter så lång tid. Håll koll på mensen så den är normal, om du får småblödningar bara kan det innebär utomkvedshavandeskap eftersom du har svaga test med, eller så är det rester som nu lossar. Men vid minsta osäkerhet så gå fort till gyn så du annars har en chans att rädda äggledaren om det sitter fel.


    Tack så hemskt mycket ! Jag tror att det blev en vanlig menstration blöder som innan när har menstration!

    Kommer se hur det går i januari!

    Gott nytt år
Svar på tråden Fler över 40 som planerar barn?