Inlägg från: Maily |Visa alla inlägg
  • Maily

    Fler över 40 som planerar barn?

    Jag är 40 och vi håller också på att försöka, nästa försök blir det fjärde. Fick mens igår och tycker att den är rikligare än vanligt, vilket känns som ett bra tecken ändå, den har varit ganska sparsam sen vi började försöka. Jag har också varit stressad på senaste så vi har planerat en veckas semester just vid ÄL den här gången, får se om det hjälper ;)

    Är det någon av er andra som tempar?

  • Maily

    Tråkigt med missfall Solros men skönt att ni får försöka igen nu! :) Jag har hört att det är lättare att bli gravid strax efter ett missfall eftersom kroppen är mer redo.

    När har ni andra BIM? Hade varit kul att följas åt och hålla koll tillsammans.

    Mitt BIM är först 12/1.

  • Maily
    Grilimy skrev 2019-12-20 22:30:37 följande:

    24-27 för mig :)

    Äl hade jag 10e men min mens brukar variera mellan 28-31 dagar.


    Men åh vad spännande, det är ju snart! :D
  • Maily

    Har försökt ligga i nu när jag tror ägglossningen varit... har inte tagit något test men tempat och NC hittade den på dag 10 men det står att den är obekräftad och idag är det dag 14. 'Fertility unlikely...'

    Varför säger den att den inte är bekräftad? Kan det vara något fel med tempkurvan? Så nervös pga detta var bästa chansen för graviditet och tänk om jag inte fick ägglossning den här gången :/ Ska klistra in kurvan så kanske ni kan tolka...

  • Maily

    När ska man kunna känna av tecken? Är det efter implantationen? Jag är på ÄL+7 nu och känner ingenting alls förutom trötthet... har BIM om en vecka exakt. Någon mer som är i samma "fas"?

  • Maily
    Etaj skrev 2020-01-04 09:07:56 följande:
    Jag är också på ÄL+ 7, jag har molande värk i magen lite då och då och jätte mycket vita flygningar
    Jag har faktiskt också en del flytningar, mer är jag brukar ha under den här perioden, men ändå inte jättemycket... har läst att det kan vara ett tecken så hoppas det är så för dig Solig Molvärk i magen hade jag igår men var nog för att jag åt bulldeg haha, för idag känner jag inget Drömmer Tempar du? 
  • Maily
    Etaj skrev 2020-01-04 10:13:07 följande:
    Har också läst det så hoppas hoppas! Håller tummarna för dig med. Nä det gör jag inte jag har använt cb advanced digital fick dock aldrig någon blinkande gubbe som man ska dagarna innan ägglossning utan direkt fast gubbe från ingenting dagen innan..

    Tempar du?

    Jag tempar men använder inte ägglossningstest. Har provat använda såna tidigare men fick aldrig något utslag på dem. Blev dock gravid en gång ändå i en sådan cykel där jag inte fick något utslag (blev utomkvedes) och appen jag använder för tempning hittar ägglossningen så tror att jag har sådan ändå. Fast gubbe låter ju positivt! Solig


    Tempen ligger fint den här cykeln (har varit lite svajig vissa cykler), så jag hoppas på bra ägglossning :) Har läst att implantation oftast sker på dag 9 och att det ibland kan ses på tempkurvan så är nyfiken nu... 


    Dock lite orolig över att brösten inte är det minsta ömma... eller vet du om det är först efter implantationen som de kan bli det? 

  • Maily

    Nu känns det lite kört men kroppen beter sig så konstigt. Jag brukar vanligtvis få spottings en vecka innan mensen kommer och fick det igår och då var det på bim -7 så jag antog att det var vanliga spottings och att det förmodligen var kört denna månad. Kollade sen runt på forumet och såg att vissa har visat sig vara gravida trots att de fått sina vanliga spottings och fick upp hoppet lite. Hade spottings idag med, lite brunt typ. 


    Men så nu var jag på toa och då kom det en hel del rött blod. Eh... vad kan ge rött blod på dag 20 i cykeln, bim -7? Mensen kan ju inte komma så tidigt. Tror inte på nidblödning heller för det är väl för sent för det och så kändes det som det var för mkt för en sådan... och nid + spottings känns lite väl. 


    Känns jättetråkigt hursomhelst, hade verkligen hoppats på den här månaden Gråter 

  • Maily

    Nu imorse så gick tempen ner under coverline rejält men jag är bara på dag 21 i menscykeln. Det lär märkas tills imorgon om det är mensen jag fick ovanligt tidigt igår eller om det faktiskt var en nidblödning och tempdroppet är en 'implantation dip'. Imorse blödde jag inte rött blod utan bara lite brunt så fick upp lite hopp igen. När jag brukar få mens är det ju rött flera dagar.

    Visar det sig vara mensen kommer jag blöda mer rött under dagen och ha låg temp imorgon, är det implantation så kommer inget mer rött blod och tempen går upp igen imorgon...

    Blödde näsblod igår kväll också, kanske det är ett tecken? Jag hade lite molvärk igår med, men det kan ju vara pga mens också...

Svar på tråden Fler över 40 som planerar barn?