• Anonym (P)
    Thu 19 Dec 2019 19:38
    1464 visningar
    69 svar
    +4
    69
    1464

    Rätt till neka eller ej?

    Man har rätt att neka sin partner sex och man har rätt att göra slut eller ta ut skilsmässa. Att människor skiljer sig för att de inte är sexuellt kompatibla är inte något dåligt.

  • Anonym (P)
    Sat 21 Dec 2019 06:47
    #47
    +2
    Anonym (Hannakkl) skrev 2019-12-21 00:58:57 följande:
    Det är så långa gånger min partner vill ha sex men jag inte är så sugen.. MEN jag ställer upp på ha sex de flesta gångerna ändå! Man blir ju lite små kåt när. Man väl ha börjat :)

    Anonym (Baillando) skrev 2019-12-21 01:23:45 följande:
    Klart man har rätt att neka. Däremot ställer jag ofta gärna upp med fingersex eller kanske penetration även om jag inte är "på". Oralsex är mer intimt, där måste jag vara kåt. Likaså när vi haft lite stiltje pga sömnbrist, jobb, etc, så har vi båda åsikten att man kan behöva ha sex ibland för att inte tappa suget helt. Det är enklare för mig som man att ställa upp på penetration även om jag inte är "på", och enklare för henne att ställa upp på handsex - det är liksom inte svårt att runka av en man så han blir nöjd. Notera. Inte göra något mot den andres vilja, men allt måste inte vara himlastormande orgasmiskt.

    Det är helt okej att vilja ha sex för att det är mysigt och trevligt, även om man inte är sprängkåt. Det känns som att TS inte riktigt förstår distinktionen mellan vilja och kåthet. För många kan det funka bra att ställa upp på sex fastän man inte är så värst kåt, åtminstone inte i utgångsläget, men det blir väldigt fel om man ställer upp fastän man inte vill.
Svar på tråden Rätt till neka eller ej?