• bonzo

    Vi som planerar äggdonation 2020

    Hej, ni som planerar äd i Sverige. Har ni fått någon prisuppgift? Är det frysta ägg man får köpa eller färska?

  • bonzo

    Tack för svar.. :)


    Snurranfian skrev 2019-12-26 11:40:05 följande:

    Jag har pratat med olika kliniker i Sverige. En del kör bara frysta, andra färska. Lägsta jag hört på färska är 68 000 för 10 ägg. FET (om man fick nåt till frysen) kostade då därefter 14.500 kr styck. Två kliniker som kör enbart med frysta skulle ha ca 90 000 kr för 10 frysta ägg. Oklart vad ev FET sedan kostade.


  • bonzo

    Usch vad trist :(

    Hur är det i Sverige? Har de långa köer på de privata klinikern?


    Limarie skrev 2020-01-28 14:33:26 följande:

    Donatorn fick avbryta. EevaLiisa ringde, koordinatorn. Inget vi är ledsna eller så. Och tyvärr har de inga ägg i äggbanken kvar. Så det går inte heller. Så nu är detta kört. Väntan sedan i oktober, massa med energi för att få pengarna från FK, pengarna för läkemedel osv.

    Hon sa att de ska leta efter en ny donator men de har egentligen ingen riktig donatorbank som i Tjeckien eller Ryssland. Därför fått vi en donator som inte ens passade mig.

    Tidigast kan vi göra ett nytt försök i april. Nice.

    Alltså efter allt vi har upplevt kan jag absolut inte rekommendera Ovumia! Kommer längre fram skriva ett inlägg separat där jag skriver ned allt så att man kan få en samlad bild.

    Jag hatar denna process. Vi blir aldrig ruvare! Nu håller vi på i ett år och ändå inte ett enda embryo.


  • bonzo
    Zwillinge86 skrev 2020-05-25 13:53:19 följande:

    Panik! Min hemortsgyn har semester när jag behöver göra Vul inför återföring varför jag är i desperat behov av någon som kan hjälpa mig med detta. Har ni några tips på gynekologer som är smidiga att ha att göra med när det gäller att utföra Vul och förmedla resultat till en annan klinik?


    Var i Sverige?
  • bonzo
    Zwillinge86 skrev 2020-05-26 09:30:28 följande:

    Bor i Linköping, men tänker att jag nog får åka till Sthlm.


    Kolla med gynhälsan i Jönköping. Kan rekommendera dr Sabol :)
  • bonzo
    Zwillinge86 skrev 2020-05-26 13:37:43 följande:

    Tack tjejer! Har fått lite napp nu :) blev dock chockad över att det inte längre verkar möjligt för gynekologerna att ta betalt för ultraljudet genom att fakturera min klinik. I kostnaden för ÄD ingår ju Vul inför insättning och i och med att jag är distanspatient har det tidigare inte varit några problem att faktura skickas till min klinik. Nu kostar ett Vul 1800kr och jag behöver betala på plats. Dock oklart om jag på något sätt kan få tillbaks kostnaden från min klinik, som annars har tagit betalt för en tjänst som jag inte nyttjar... men antar att detta är det normala utgångsläget för er som gör behandlingar utomlands, så jag ska inte klaga ;)


    Jag har fått betala på plats för ultraljud och sedan har en del av det beloppet dragits av på fakturan till ivf kliniken. Så lite extra fick jag betala. Men detta var i Sverige.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020