Inlägg från: mandy93 |Visa alla inlägg
  • mandy93

    BF september 2020

    lottaliten skrev 2020-01-29 17:47:37 följande:

    Hej alla!

    Just skapat en grupp på FB ifall någon vill vara med :) Ett forum där vi kan dela tankar, känslor, rädslor och all kärlek som detta för med sig. Var med i en likadan grupp när jag väntade första (han är 1 år 9 mån nu) och det var guld värt. Många blev goda vänner.

    Om ni vill vara med - skriv er epost till mig här i privat meddelande så lägger jag till er!

    Välkommen med i en kärleksfylld gemenskap!!


    Vill också vara med i denna grupp men det går inte att skriva till dig? Har precis läst hela tråden. Plussade i torsdags förra veckan :)
  • mandy93
    Önskarbebis2020 skrev 2020-02-05 12:59:52 följande:

    Hur mår alla?

    Jag som gått in i v 8 har börjat känna av illamående men inte på morgonen utan förmiddagar och eftermiddagar. Igår kväll var jag illamående från kl 13 tills jag somnade. Det är dock hanterbart måste jag säga. Annars så har jag ömma bröst och blir väldigt trött vid kl 14 haha. Har till och med gått in och sovit lite på toaletten på jobbet för att jag varit så trött...


    Är i vecka 6/7 beroende på app. Mår inte heller illa på morgonen utan runt 10 och framåt kryper det på. Om jag äter/dricker konstant så går det bra. På eftermiddagen är jag så trött att jag bara vill lägga mig ner och dö. Är lärare och sista lektionerna, de som är efter 14, är helt värdelösa.
Svar på tråden BF september 2020