Inlägg från: Önskarbebis2020 |Visa alla inlägg
  • Önskarbebis2020

    BF september 2020

    SoSk82 skrev 2020-01-13 10:30:54 följande:

    Klev in i vecka 7 idag, men har haft ganska kraftig "mensvärk" ända sedan ägglossning. Om jag går/står så är det rätt lugnt, men så fort jag sätter mig eller lägger mig så kommer det. Ibland känns det nästan som att jag skulle ha sammandragningar.


    Åh okej! Ja för mig har deg verkligen krampat som stark mensvärk och jag som aldrig har så svår mensvärk blir ju livrädd. Men satte mig på toaletten på jobbet och bara pustade ut och nu har det avtagit.
  • Önskarbebis2020
    elenoresara skrev 2020-01-13 17:46:31 följande:

    Åh förstår, är lite nojig med när de kommer stark mensvärk /molvärk. Man blir rädd att något är fel..

    Ja verkligen, kul att följas åt. Är de första barnet eller har du barn sen tidigare?


    Ja men precis! Dock tror jag att det är mina tarmar som spökar också så jag försöker tänka så hehe.

    Det är första barnet hur är det för dig?
  • Önskarbebis2020
    elenoresara skrev 2020-01-14 11:45:32 följande:

    Spännande. Här tror jag att jag hade räknat fel (är nog i v 4+4) nya veckor på fredagar inte måndag. Annars stämmer de inte alls haha.

    Tycker inte jag känner så mkt idag. Molvärk till och från och öm lite här och där. Undrar när illamåendet kommer?? Haha. Jag hoppas jag slipper må illa asså!

    De är första barnet för mig med.


    Men vad kul! Jag tror att jag räknat relativt rätt men vem vet haha

    Jag har lite molvärk idag samt fått mer ömma bröst. Tog ett clear blu imorse (ett sånt som visar plus) och nu är teststrecket starkare än kontrollstrecket så jag tror och hoppas att hcg stiger som det ska.

    Jag har lite ont i huvudet till och från också och som hungerkänsla i magen haha. Men är tacksam att jag mår så pass bra fortfarande. Har ni berättat för några ännu?
  • Önskarbebis2020
    elenoresara skrev 2020-01-14 13:59:08 följande:

    Ja de är ju svårt att veta hur långt exakt man har gått. Vad skönt att de va ett starkt streck! :) jag gjorde ett test 4 satar efter der första sen har jag inte gjort fler test.. Får hoppas allt är som de ska.

    vi har berättat för varsin kompis bara, samma dag och dagen efter vi plussade. Vi väntar in v 12 som nog blir sista feb innan vi berättar för familj och närmaste vänner. Sen vill jag nog vänta ytterligare med att berätta genom Instagram osv. Men min man vill berätta för alla v 12. Vi får se hur vi gör.. Hur har ni gjort? :)


    Åh vad mysigt ändå hade ju varit skönt att berätta för någon men vi har inte sagt till någon ännu kanske kommer berätta för min lillasyster om några dagar. Vi kommer boka tidigt ul i typ v 8-9 och sedan om det finns någon liten där inne så kommer vi berätta jag är väldigt nojig och orolig av mig som person så för att jag ska kunna slappna av lite så kommer jag se till att boka in det om allt går som det ska fram tills dess.
  • Önskarbebis2020

    Godmorgon!!

    Hur mår ni alla? Jag har inte fått något illamående ännu i V5 (4+3) men har ömma bröst och molvärk väldigt sällan.

    Har dock ganska orolig mage och får magknip någon gång per dag. Annars känner jag mig knappt gravid... någon som känner igen sig?

  • Önskarbebis2020
    S9191 skrev 2020-01-15 08:42:14 följande:

    Hej!

    Känner precis som du, är också i v. 5 (4+6) och har typ noll symptom. Lite ömma bröst lite molvärk ibland. Kände mer veckan innan jag plussa nästan med ganska mycket mensvärk (vilket var ett plus och inte ett mens) :) 

    Blir nästa lite orolig över att ha så lite symptom. 


    Ja men precis... var dock lite illamående nu när jag åt frukost men det försvann snabbt. Vi får bara tänka på att allt är okej. Jag försöker att inte oroa mig så mycket men det är svårt. Jag kommer boka tidigt ultraljud i v 8 ungefär och bekosta det själv. Då kan man kanske ta det lite lugnare
  • Önskarbebis2020
    S9191 skrev 2020-01-15 09:36:24 följande:

    Jag gör precis samma sak :) 

    Har bokat 31/1 i vecka 8 (7+1), så hoppas får se något! Åker utomlands en vecka 4e februari så vill gärna se att allting ser rätt ut!


    Ja det gör du helt rätt i! Håller tummarna att allt ser fint ut
  • Önskarbebis2020
    Mezzy skrev 2020-01-16 09:03:28 följande:

    Är det er första graviditet? Jag känner knappt heller att jag är gravid förutom molvärk och att jag mår lite dåligt om det går för långt mellan att jag äter. Men jag hade precis likadant när jag var gravid med min dotter så jag försöker att bara njuta av att jag inte mår dåligt. 

    Sen har jag läst att många inte börjar må dåligt förrän i v 6-7 så njut medans ni kan 


    Japp det är första haha jag får mer och mer ömma bröst, sen har jag som ett sug i magen konstant. Mår lite illa efter typ middagen eller när jag ätit frukost på jobbet men inget mer än så ilningarna har avtagit i livmodern men kan känna av lite molvärk i ryggen ibland. Jag tänker också att det kanske kommer sen haha jag som helt slutat med koffein vet ju inte om tröttheten beror på det eller på grav, kanske en blandning. Ska försöka njuta så gott jag kan!
  • Önskarbebis2020
    Myrika skrev 2020-01-16 13:09:59 följande:

    Jag går in i v. 7 imorgon och har mått illa 24h om dygnet i drygt en vecka nu. Jag kräks inte, men illamåendet finns där hela tiden. Jag lyckas inte äta något innan kl 15 typ och då är det väldigt specifikt vad jag kan tänka mig att äta. Jag är också otroligt trött emellanåt och har en hel del molvärk.

    Vi har precis köpt hus också och jag är jättestressad eftersom att vi måste få lägenheten klar för visning nästa helg.


    Åh fy, jag förstår att du blir stressad när du mår så där hoppas ändå att det kanske släpper lite lite så du mår lite bättre snart. Det ?enda? jag känner mig gravid gällande är just att brösten ömmar mer för varje dag som går. Nu gör det ont att hoppa eller gå i trappor. Jag har även lite känningar ibland i äggstockarna isch men inget annat. Sen har jag dock huvudvärk som suttit i ett par dagar nu, som säkerligen är på grund av hormonerna. Men vi får se hur jag mår i helgen, går in i vecka 6 på söndag. Hoppas iaf att du får lite ro snart och kan må lite bättre
  • Önskarbebis2020
    S9191 skrev 2020-01-16 17:59:14 följande:

    Hehe, har hänt mig också att jag skickat 500 meddelanden.. 

    Fick som en ljusrosa flytning idag och som mensvärk och ont vid ryggslutet. Antar att min nojighet hade sin rätt...


    Vill bara peppa dig i att vissa får rosa flytningar så här i början på grund av att livmodern kan blöda lite samt av en massa andra orsaker men där det faktiskt inte är farligt eller leder till något annat. Jag håller tummarna att allt går bra för dig! <3
Svar på tråden BF september 2020