Inlägg från: Sjuttiosjuan |Visa alla inlägg
  • Sjuttiosjuan

    Skaffa häst under behandling

    Klart du ska skaffa en häst:) Har haft häst under våra två ÄD behandlingar. Först m vår dotter som nu är 18 mån och sen nu i v 16 efter FET. Vi går i St Petersburg och där är dom väldigt strikta med att man ska ta det lugnt de 12 första veckorna. Vår första behandling var jag lydig och hittade på att jag hade ryggont så min medryttare fick rida massor vilket hon inte hade något emot. Sen efter 12 v red jag fram till v39 och det funkade hur bra som helst:) Sen vart det sommarbete lagom till hon kom och 6 v senare satt jag i sadeln igen! Nu denna gång med syskonförsök struntade jag faktiskt i kliniken och red även de första 12 v men lite lugnare än vanligt och nu kör jag på som innan och får väl se hur länge det håller:) funderar på hur det ska finnas tid med 2 små barn så ev säljer jag hästen i vår och har ett litet uppehåll till i höst och ser hur det känns, har bf i mitten av juni.

    Jag är av uppfattningen att man inte ska skjuta upp saker man mår bra av ifall man skulle ha turen att bli gravid, blir man inte det så missar man ju massa skoj och om man blir det så löser det sig alltid! Mår du bra av häst så kööööp, finns ingen terapi som är så bra som den med utsikt över två spetsade öron<3

  • Sjuttiosjuan
    CrookedTail skrev 2019-12-28 23:06:20 följande:

    Tack för bra svar med egen erfarenhet! Jag vill ju oxå strunta i de där 12 veckorna, men får i så fall känna hur det känns om jag hamnar där. Lycka till med ditt BF och jag hoppas du behåller hästen ;)


    Tack:) Och lycka till med hästköpet:)
  • Sjuttiosjuan
    CrookedTail skrev 2020-01-04 20:29:11 följande:

    Asså, jag vill bara säga TACK till alla som kommit med positiva tillrop! Imorgon ska jag åka och provrida en häst som jag hoppas känns bra :)

    Jag har även blivit tillfrågad av en mamma i stallet om hennes äldsta dotter i så fall skulle kunna bli medryttare på den då hon vuxit ur familjens ponny.

    Jag har till och med fått över sambon på min sida, nu säger han att han ska få hästen att gilla honom bättre än mig ;D

    Det känns helt enkelt skitbra!! Håll tummarna för mig imorgon :)


    Men vad kul!!! Berätta hur det gick:)
  • Sjuttiosjuan
    CrookedTail skrev 2020-01-05 21:12:45 följande:

    Jättesnygg häst, men inget för mig tyvärr. Men skönt att ha kommit igång med letandet. :)


    Köpa häst är en djungel:) Precis som att hitta en ny partner haha !
Svar på tråden Skaffa häst under behandling