Inlägg från: Anonym (Gå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gå)

    Nygift och otrogen

    Anonym (???) skrev 2019-12-29 17:12:46 följande:

    Jag har noterat att du skriver så hårda svar överallt. Varför gör du så? 


    Jag tycker att svaret är ett mycket gott råd. Jag själv har både blivit utsatt för otrohet och varit otrogen själv. Jag kan förvisso bara tala för egen del, men jag har varit otrogen i två tidigare förhållanden men trogen i övriga. I EE förhållanden jag varit otrogen så var jag det upprepade gånger utan dåligt samvete. Hade jag blivit påkommen hade jag säkert blivit knäckt och gjort allt för att reparera det. Men sanningen är att jag i de relationerna varken älskade eller respekterade mina partners. I de förhållanden jag varit trogen skulle jag aldrig varit otrogen.
  • Anonym (Gå)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-09 12:20:53 följande:

    Så kanske det är... jag har inte kunnat bli arg, bara ledsen. mannen jag älskar mest av allt gjorde något jag inte ens i min vildaste fantasti kunde tro han skulle göra och jag kan helt enkelt inte hantera det men jag vill heller inte ge upp det liv vi skapat, jag älskar ju det och jag älskar ju honom. 


    Rättelse: du älskar det liv du trodde att ni byggt upp. Jag försöker inte vara elak men jag har varit den otrogna, älskarinnan och den bedragna. Olika förhållanden och olika män. Tro inte att ert förhållande är hans prio 1. Gå vidare och slipp krossat hjärta igen.
Svar på tråden Nygift och otrogen