• Anonym (???)
    Sun 29 Dec 2019 17:12
    125227 visningar
    2158 svar
    -4 +2
    2158
    125227

    Nygift och otrogen

    Sarah889 skrev 2019-12-29 15:45:40 följande:

    Jag tror att du innerst inne vet och känner att det han gjorde är oförlåtligt. Han gjorde det inte en, inte två utan flera gånger. Han har genom sitt agerande visat att han skiter i dig totalt och att er vigsel inte var värt mer än den han knullades neddragna trosor.


    Jag har noterat att du skriver så hårda svar överallt. Varför gör du så? 
  • Anonym (???)
    Mon 30 Dec 2019 21:49
    #23
    +3
    Anonym (Kvinna86) skrev 2019-12-30 19:38:55 följande:
    Men är det verkligen så? Många säger att han kommer göra det igen men jag litar på att det har var ett felsteg och han inte vill uppleva konsekvenserna igen.
    Fast nu var det ju inte ETT felsteg utan flera = en systematik hos honom. Du hade ju aldrig fått veta det om du inte hade upptäckt det själv. 

    Men du bestimmte givetvis själv hur du vill att ditt liv ska vara. 
  • Anonym (???)
    Tue 7 Jan 2020 18:25
    +2
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-04 11:22:08 följande:
    Jag tror inte han planerade att vara otrogen utan det bara hände. Så du menar att han kämpar med näbbar och klor för att vara med mig nu för att det är bekvämt och för allt behålla vårt ?liv? inte mig?
    hur kan du säga att "det bara hände" när han gjort det flera gånger? 
    Är han intelligensbefriad? Inte kan styra sina handlingar? Är han som ett litet barn på 2 år- eller VAD MENAR DU? 

    Ja jag skriver med versaler för det man skriver verkar inte nå dig. 
  • Anonym (???)
    Tue 14 Jan 2020 20:33
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-14 20:29:44 följande:
    Så du tror inte att en person i stundens hetta kan begå ett sådant övertramp och sedan genuint ångra sig och aldrig göra om det och tiden efter göra allt för att bli förlåten av den personen hen verkligen älskar? Det är ju skillnad på kärlek och attraktion.
    Men det VAR ju inte i stundens hetta - det var flera gånger! 

    Ledsen TS, att ditt liv är som de tär. Jag tror att en dag kommer du plötsligt öppna ögonen och fatta det som alla skriver om här i tråden. Du är bara inte där än.
  • Anonym (???)
    Sat 1 Feb 2020 12:45
    +1
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-01 12:37:39 följande:
    Så är det ju, och det är ju ett problem även för mig. Jag VILL tro på honom och nånstans om det här ska funka måste jag ju tro honom annars är det lönlöst.

    Det skulle kunna svara så som du skriver men det enda sättet dom har kontakt på nu är via Messenger och där har jag full tillgång. Eftersom hon har nytt jobb fick hon nytt nr och det har inte han. (Jag har krävt att han redovisar sina sms så hans operatör har varje månad skickat vilka nr alla sms gått till). Det jag sett han skrivit till henne överrensstämmer med vad han sagt typ ?du och jag ska inte ha något med varandra?, ?du är mitt största misstag?, ?vi har INGET att säga varandra? osv. Och som sagt, han verkar verkligen avsky henne nu när hennes rätta jag kommit fram.. men vad vet jag, har han ju som sagt vad ljugit tidigare.

    Nu är han iallafall och lämnat dottern hos sin mamma och vi har avsatt hela dagen för att prata. Tror jag kommer be om en paus men det känns konstigt eftersom vi bara förra veckan var och kollade på hus..
    Önskar dig all lycka till med hur ni nu än gör.
    Tänkte bara säga att bara för att du har insyn på messenger så kan man inte ha kontroll på allt. Om han nu vill så kan han tex kontakta henne via annan telefon, kanske på sitt jobb, ha hennes nya jobbnummer bara där osv. Han kanske inte alls gör så, jag bara menar att vill folk ha kontakt så kan man ha det på så många olika vis. 
  • Anonym (???)
    Sun 31 May 2020 08:04
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-05-28 09:53:02 följande:
    Jag måste vara beredd på honom också. Bara för han gjort fel betyder det inte att han inte mått och mår dåligt. Finns jag inte där då kommer det bli sämre igen.

    Och jag kan inte älta livet ut, det är inte hälsosamt för någon av oss. Vi måste börja se framåt och glömma det förgångna om vi ens ska ha en chans. Jag behöver heller inte veta allt han gör - går han till en vän och tar en öl litar jag på det och måste inte dubbelkolla och det ser jag som ett gott tecken.
    Du är en klassisk "ta hand om"-kvinna. (det fetstilta ovan). Bra egenskap men inte när den går till överdrift. 

    Jag önskar dig verkligen på riktigt lycka till, men jag blir inte förvånad om du skriver igen här om ett år eller två att han var otrogen igen och att du inte orkar mer. 
  • Anonym (???)
    Sun 31 May 2020 08:09
    +1
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-05-28 19:14:11 följande:
    Nu får det fan vara nog! Tror ni att ni hjälper mig när ni skriver som ni gör? Har ni inget snällt att skriva?! Något peppande?! Fattar ni inte att ni gör mig ledsen!! Min man är ingen ond mördare som bara längtar efter att såra mig igen......
    Det är ingen som har avsikten att göra dig ledsen, avsikten är att du ska öppna ögonen! Men det är bara att inse att trots denna evinnerligt långa tråd så har du inte förändrats sedan första inlägget. 

    Det är klart att det känns bättre mellan er precis just nu, när ni pratat och kommit fram till något. Problemet är bara att det är lätt att säga rätt saker (alltså från mannens håll) men han ska ju efterleva det också och det är klart att han kan göra det nu ett tag. 

    Det är bara kort och enkelt så att hans ego, hans lustar, hans liv går före ditt (för att han är van att det har varit så). Du lappar och lagar, han säger förlåt, och sen tror han att allt är ok sen. T.o.m DU själv anser att hans behov är viktigare än dina egna.

    Att börja titta på nytt hus kan göra så att det känns kul igen, man får något att se fram emot, men som någon skrev - sen då? Ett hus är ett tomt skal, det är relationen mellan er, det som pågår inne i era huvuden som är det som ska lagas, inte bostaden. Jag hoppas du förstår. 
Svar på tråden Nygift och otrogen