Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-05 16:18:28 följande:
    Det är väl fortfarande moraliskt fel att vara med en gift man även om hon var singel? Hon visste ju om mig och vårt barn..

    Hon har varit singel och har blivit uppvaktad av en man. Han har ju ältat om hur dåligt förhållande ni hade. Hur han blev intvingad i ett äktenskap som han inte ville ha. Han har sagt att du är en grå skata som aldrig vill ha sex, nån han snart kommer skilja sig från. Till henne har han lovat allt. Han har sagt att det är henne han vill ha egentligen. Han har sagt att han vill leva med henne så fort han blivit av med dig.  Hon har säkert fått höra en massa av honom som du aldrig får reda på. 


    nu har han lärt sig hur han ska dölja sina affärer bättre. 


    En man som är otrogen älskar inte sin partner. Han respekterar dig inte ens.
    Men du är praktisk att behålla. Du ser till så han slipper vara en ensam förälder varannanvecka och du stannar till och med kvar när han har sex med andra kvinnor. Du är en perfekt hushållerska. 


    vill du ha ett äktenskap med en man som älskar sig så är det kört för er.

    vill du bara att han ska fortsätta bo med dig så kan ni hålla ihop hur länge som helst. Så länge du fortsätter blunda. 

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-06 18:41:00 följande:

    Men min man är inte sådan. Är snarare jag som inte värdesatt honom innan, typ pushade honom till att vara otrogen känns det som.

    Nej jag vet inte vad han sagt till henne (bara lite har jag fått från henne för jag träffade henne en gång) men det säger han inte stämmer. Sanningen ligger säkert någonstans mittemellan eller så minns dom olika.

    Jag håller inte med om att en otrogen person inte kan älska eller respektera sin partner. Jag tror det är att förenkla saker men en otrohet definierar inte en person eller ett förhållande. Jag tycker att skriva så är göra det svåra enkelt.


    Du har inte drivit in honom i otrohet. Han valde själv henne framför dig under en period. Han tyckte att några nätter med henne var värda mer än en hel livstid med dig. Han valde att ta risken för hennes skull.

    Du vet att din man kan ljuga för dig hur lätt som helst. Du är dum om du tror på ett ord av det han säger. (Han lovade till och med trohet livet ut medan han fantiserade om henne och planerade träffar med henne) Lyssna på kvinnan historia och utgå från att det var lite värre än vad hon säger. Då får du sanningen.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 23:29:03 följande:

    Så omständigheterna spelar roll? Att vi va nygifta? För mig spelar det roll att han var otrogen, det är det enda. Att vi är nygifta kanske snarare var positivt och gör det svårare för mig att lämna.. tragisk med så snabb skilsmässa...


    Ja. För samma dag som ni lovade varandra trohet så var det en annan kvinna han längtade efter. Han stod och ljög iskallt för dig när han gav sina löften.

    Även om ni ska hålla ihop så bör ni skilja er. Under er bröllopsdag så var han hos någon annan i tanken.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-14 06:21:01 följande:

    Men det jag menar är att han kanske förstår är att vara otrogen igen inte är värt det, att han tänker till en gång extra nästa gång han hamnar i en liknande situation. Att han minns tillbaka på detta och kommer ihåg all smärta och att gräset inte var grönare. Det ?visste? han ju inte den här gången.

    Och vårt första barn fördjupade ju på ett sätt kärleken mellan oss. Kärleken till henne är ju gränslös. Önskar nästan jag blivit gravid innan jag kom på honom...


    Eller så längtarhan efter henne. Spänningen, kravlösheten, nyförälskelsen och hennes sexiga kropp. När du sitter gravid, grinig och har ont är du kanske tråkig? Du var ju inte ens attraktiv nog enligt honom under er bröllopsdag och smekmånad så varför ska du då vara attraktiv när ni aldrig sover och du har avslag, läkande bröst och alltid en spya på tröjan?

    Kanske passar nån tjej på att ge en invit ? Han är troligtvis känd som kille som var otrogen som nygift ( då säkert älskarinnans vänninor och deras män och deras mäns vänner osv fått höra allt)

    Er kärlek blev ju inte speciellt djup efter dottern då han hade en annan relation rätt tätt inpå. Det är nog bara du som tror att dotter fördjupade något,
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-14 06:24:38 följande:

    Men varför ska jag ta beslutet att lämna?? Han vill ju inte. Han vill fortsätta med mig av hela sitt hjärta. Så han har ju inte tagit nåt val, han la bara ett omöjligt beslut i mina händer..

    Så konsekvenserna av hans val ska göra mig bostadslös, förlora vänner och få ha mitt barn varannan vecka och förlora mannen jag älskar? Det är inte rättvist!


    På bröllopsdagen så trodde du nog att han älskade dig av hela sitt hjärta? Trodde du då att han ville leva med dig av hela sitt hjärta? Du vet idag att det var helt annorlunda då.

    Han har gjort sitt val. Han vill bara inte ta konsekvenserna av valet.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-14 18:32:43 följande:

    Jämför du min mans otrohet med misshandelsfall? För han skulle ALDRIG slå mig eller ens röra mig hårdhänt. Han har, förutom sin otrohet, alltid respekterat mig fullt ut.

    Men för mig är det ju en gång... typ. Med samma person under samma period i alla fall. Hade det varit 4 olika kvinnor hade det varit annorlunda. Och han säger att dom bara sågs två gånger.

    Återigen, varför skulle han kämpa med näbbar och klor för att få tillbaka min tillit om det inte betyder något för honom?


    Hade någon på din bröllopsdag sagt åt dig att din man bara ljög för dig och snart skulle gå och göra sin älskarinna gravid, hade du trott hen då? Nej. Du hade blivit arg och hade försvarat din man. På samma sätt som du nu skriver att din man aldrig skulle vara otrogen igen..

    P din bröllopsdag hade du säkert kunnat säga att din man ALDRIG skulle vara otrogen.

    Det enda du vet med säkerhet ( dvs har klara bevis för) är att han varken älskar eller respekterar dig.. 1: Din man ljög medvetet för dig när ni gav era löften, 2: Din man ljuger gärna och bra för dig. 3: Din make söker sig till andra kvinnor. 4; En natt med en annan kvinna är värd mer än en livstid med dig, han riskerar gärna er relation.

    Varför fortsätter du ett äktenskap baserat på en lögn? Du kommer aldrig kunna se tillbaka på er bröllopsdag och le !
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-17 14:36:49 följande:

    Men det där har jag så svårt att köpa på något sätt. har allt varit falskt? Har hela vårt förhållande varit fake fast han "bara" knullade henne två veckor? 

    Vi har ju tidigare i förhållandet pratat otrohet efter att kompisar råkat ut osv och han verkade verkligen tycka att det var fel. Och att säga att han aldrig haft nån kärlek till mig känns ganska radikalt. Jag tror heller inte att han inte älskar mig, sedan är väl frågan om han är kär i mig. Enligt honom är han det men jag vet inte. Varför skulle han vilja vara kvar om inte? Jag förstår faktiskt inte det.. 

     

    Ja jag är rädd för alternativet. Jag vet kort och gott inte hur man lämnar någon typ. Jag vill också att han ska vara värd att vara kvar hos, så jag fortsätter förnedra mig. 


    Du vet enbart om att han var otrogen 2 veckor. Resten av gångerna vet du bara inte om.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-17 14:10:16 följande:

    Jag vet att förklaringen att han inte förstod inte är helt hållbar men jag är ändå tacksam för att han FÖRSÖKER förklara. Och såklart var det genomtänkt eftersom det också var han som bokade in sig på ett hotell. Vi har pratat otroligt mycket de senaste månaderna, om hur han fick känslor för en annan och hur han lät det ske. Även om det inte låter så på mig så har han ju bett om ursäkt. han har typ sagt "jag fuckade upp, jag är så otroligt ledsen. Du måste förlåta mig" tillsammans med allt det andra..

    Du har rätt, han hade antagligen inte berättat för mig och ibland önskar jag att jag faktiskt inte sett något. Jag förstår att det för er som läser detta ser allt som svart eller vitt men för mig är det så klart mer komplext. Det här är en man jag levt med i snart ett decennium som aldrig någonsin gjort mig illa och som alltid innan behandlat mig respektfullt och med värdighet. Det är en god människa. Därför passar han för mig inte in i rollen som den otrogne mannen, jag kan liksom inte greppa det. 


    Du trodde att han alltid behandlat dig med respekt och värdighet. Nu vet du med säkerhet att så inte är fallet.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-24 15:53:49 följande:

    Valde, inte väljer. Jag kommer antagligen aldrig få reda på sanningen så jag måste börja acceptera det jag vet. Så klart är han ansvarig för hur vår familj mår, bara han. Men jag hade önskat att hon lät oss vara och låter oss vara. Och jag avskyr henne för jag tror att det var just henne han föll för. Inte spänningen, inte sexet utan hon. Han var villig att ge upp allt för henne under ett par veckor. Hon måste ha nåt jag inte har och jag avskyr henne för det.


    Du borde avsky honom för att han anser att hon har något som gör henne mer värd än dig och er familj. Du borde var tacksam mot henne. Hon visade dig vem din man egentligen är.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-25 14:45:05 följande:

    Jag vet fortfarande inte HUR jag går vidare. Har så svårt att acceptera att det hänt även om det som han säger att det bara hände två ggr stämmer.

    Han la ingen press på henne (enligt min mening) men klargjorde att han inte ville ha barnet, älskade mig och skulle stanna hos mig och inte skulle ta ansvar mer än möjligen underhåll (och kräva faderskapstest) för barnet. Det var vad hon fick förhålla sig till sedan var ju valet hennes...


    Er otrohet var ingen vanlig otrohet. Vanliga är väl att förhållandet krisar, en hånglat med någon på fyllan, få sjuk ångest och berättar allt dagen efter. Då går det kanske att laga.

    Din make var otrogen på en helt annan nivå. Hans otrohet var extrem i form av brist på respekt, förnedring av dig och total brist på kärlek. Ingen går nog vidare i relationen efter något sånt. Hans ånger kom först när du kom på honom. Han hade ju inte ens slutat umgås med henne och han har fortfarande kontakt med henne.

    Han ljuger dessutom fortfarande.
Svar på tråden Nygift och otrogen