Inlägg från: Anonym (haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (haha)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-04 11:22:08 följande:
    Jag tror inte han planerade att vara otrogen utan det bara hände. Så du menar att han kämpar med näbbar och klor för att vara med mig nu för att det är bekvämt och för allt behålla vårt ?liv? inte mig?
    Hur kunde det bara hända att han stoppade kuken i någon annan?
  • Anonym (haha)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-05 11:50:01 följande:
    Så var det kanske inte. Men hans agerande och ånger efteråt spelar ju en stor roll...
    Om han älskat dig skulle han inte varit otrogen en månad efter ert bröllop.
  • Anonym (haha)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-05 12:16:00 följande:
    Du tror det är så enkelt? Varför skulle han kämpat med allt han har för att ha kvar mig och för att jag ska förlåta honom om han inte älskade mig?
    Troligen av praktiska skäl och för ert barns skull.
  • Anonym (haha)
    Anonym (his) skrev 2020-01-06 22:59:07 följande:
    Min blivande frus svek var måhända inte jämförbart med det ts beskrivit. Det är inte det som är poängen med mitt inlägg. Det hångel jag såg var dock, för det första ingen oskyldig puss på kinden, för det andra fanns det naturligtvis mer än det jag själv såg med egna ögon och för det tredje är det svårare att se otroheten irl än att få den beskriven för sig på annat sätt. Den blir liksom jävligt påtaglig. Med det sagt vill jag som sagt inte jämföra själva otroheten med den ts upplevt, utan bara påpeka att det faktiskt kan vara möjligt att komma vidare i förhållandet efter en otrohet.
    I ts fall är otroheten i en helt annan kategori eftersom den skedde en kort tid efter att de gift sig och resulterade i graviditet. Din situation är överhuvudtaget inte jämförbar med det.
  • Anonym (haha)
    Anonym (his) skrev 2020-01-07 07:39:33 följande:
    Nej, jag gör heller ingen jämförelse, vilket också står i mitt inlägg. Det var inte det som var poängen.
    Men det är skillnad på otrohet och otrohet. Jag förstår inte varför du överhuvudtaget tar upp din situation eftersom den av orsaker som redan nämnts är mycket lättare att komma över än den som ts utsatts för.
  • Anonym (haha)
    Anonym (his) skrev 2020-01-07 08:05:37 följande:
    Hur lätt det är att komma över en otrohet är individuellt och beror på många saker. Jag ville med mitt inlägg visa att det kan vara möjligt att komma ur en otrohet utan att separera. Det måste inte alltid vara "dumpa aset-perspektivet" som gäller.
    Är man otrogen mot någon som man för några veckor sedan högtidligt lovat trohet inför präst eller vigselförrättare är man ett as som inte förtjänar något förtroende. Att hångla med någon annan när man varit en kort tid i förhållandet är inte heller snyggt men inte alls på samma nivå.
  • Anonym (haha)
    Fjäril kär skrev 2020-01-11 15:19:42 följande:

    Bara av ren nyfikenhet skulle jag vilja veta vem som påstår att otrohet kan stärka ett förhållande? Hur då? Och var läste du det?


    Det finns säkert såna fall men de är nog undantag och jag tror inte att de har handlat om personer som varit otrogna som nygifta.
  • Anonym (haha)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-11 23:29:03 följande:
    Så omständigheterna spelar roll? Att vi va nygifta? För mig spelar det roll att han var otrogen, det är det enda. Att vi är nygifta kanske snarare var positivt och gör det svårare för mig att lämna.. tragisk med så snabb skilsmässa...
    Självklart spelar omständigheterna roll. Ett engångsligg efter många års äktenskap är för de flesta lättare att komma över än flera planerade träffar en kort tid efter att man gift sig. Gör man sådant när man är nygift och verkligen borde vara lycklig i sitt förhållande är det uppenbart att det är något allvarligt fel på ens känslor som är svårt att reparera.
  • Anonym (haha)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 07:02:03 följande:
    Men hon sa ju att hon hade skydd! Sen är det jävligt korkat och han borde vetat bättre men tror inte dom knullade för att bli med barn utan för att dom inte kunde motstå varandra.

    Gemensamt ansvar? Vad mer kunde han gjort? Sagt ?gud så kul den här ungen vill jag ha? när så inte var fallet?
    Men snälla nån, han borde ändå vetat om att det finns risk för könssjukdomar om man inte använder kondom. Det är verkligen ett bevis på att han är ett praktsvin att han sket i risken för att smitta dig med något otrevligt en kort tid efter ert bröllop.
  • Anonym (haha)
    Anonym (Emz) skrev 2020-02-02 06:31:45 följande:

    Har inte läst alla svar.

    Jag har en man som varit otrogen och jag har också valt att stanna.

    Det människor inte förstår är att när man lägger in ett inlägg som du är det oftast negativa inlägga man får. Men själva tanken för dig är att få ett svar Som svarar på din osäkerhet i din Situation

    Men folk är så snabba med att dömma, lämna honom, oförlåtligt bla bla...

    Så sitter man där med barn hus ekonomi och en bra relation med sin man som man helst vill behålla. Kärlek som finns och man vill kämpa.

    Om du vill ge det en ärlig chans!

    Det var det bästa jag gjorde, är lycklig med min man idag. Varit en resa men vi lyckades. Vi har en bättra relation idag än vad vi någonsin har haft.

    Gå i terapi om det känns bättre :)

    Eller får ni sitta ner tillsammans och reda ut allt.

    Viktigt att han får dig att känna dig trygg i eran relation.

    Lycka till !!


    Hur bra är relationen om mannen varit otrogen några veckor efter bröllopet?
  • Anonym (haha)
    Vinter2020 skrev 2020-02-02 01:18:52 följande:

    Vänta lite nu!!

    Inte många som svarar dig att det går och reparera.

    Hade det låtit likadant om du varit en man och en kvinna hade varit otrogen, med barn inblandat..

    Ett barn mår bäst utav båda sina föräldrar på samma plats, om det inte försiggår våld eller droger.

    Ett tips är att läsa/lyssna på Eva Rusz bok Bullshit


    Nej, ett barn mår inte bäst av att ena föräldern har överseende med att bli grovt sviken av den andra. Föräldrarna är barnens främsta förebilder och bör visa att man  inte bör låta sig förnedras.
  • Anonym (haha)
    Anonym (kvinnan86) skrev 2020-02-02 11:18:33 följande:
    Ja vi har pratat. Det kom fram att han varit med två andra efter henne :(. Han berättade att han även har legat med en manlig bekant till oss. Nu vet jag varken ut eller in, men jag vill verkligen att vi ska ta oss igenom det här.
    Anonym (kvinnan86) skrev 2020-02-02 11:24:46 följande:
    Jag är helt övertygad om att han inte kommer göra om det. Senast igår så sa han att han älskar mig. Varför skulle han säga något sånt om det inte var sant?

    Men jösses, hur blåögd får man vara? Om han undanhållit för dig att han varit otrogen med ännu fler, då kan han ljuga om att han älskar dig också.
  • Anonym (haha)
    Anonym (Förstår precis) skrev 2020-02-20 14:54:52 följande:
    Dina åsikter lyser igenom. Lägg ner själv! Dina åsikter andas misandri, men det är bra att du avser vara könsneutral i dina fördömanden. Tack. 

    Det finns ingne öm tå. Du tillskriver andra en hel del åsikter du med, eller hur? Orkar inte räkna upp dem. Barnslig kan vi funder över vem som är. 

    Hur vet du att TS man hade andra i tankarna när han gifte sig? Sannolikt var han både ärlig och lyckligt glad den dagen. Du tillskriver andra din histrioniska läggning och din misandri. Du vet inte exakt hur löften hölls eller bröts runt själva bröllopet. Vi är överens om att otrohet förekom under perioden bara.

    Bra att du ser att båda hade ansvar för graviditeten, visst borde TS otrogne man använt kondom, men tänk om han blev vilseledd av den andra kvinnan? Lömskt, men vi vet inte. 

    Sjukdomsrisken vid otrohet finns men är i praktiekn mycket låg om vi ser till forskning. Vill du att vi ska gå in på det ämnet? Vill du veta lugnande fakta eller viill du fortsätta leva i moralisk och dramatisk upprördhet?
    Ts har skrivit att han hade kontakt med älskarinnan på bröllopsdagen, så nog fanns hon i hans tankar då. 
  • Anonym (haha)
    Anonym (Anonym@) skrev 2020-02-20 14:52:59 följande:
    Visst är alla olika men varför skulle det vara lättare att förlåta ett snedsteg på fyllan? Tilliten säger ju då att man inte kan lita på hen om hen fått ett par glas.
    I och för sig, men en enstaka händelse är något annat än det utstuderade bedrägeri som en längre affär innebär.
Svar på tråden Nygift och otrogen