Inlägg från: Attblimammatill4 |Visa alla inlägg
  • Attblimammatill4

    Molande värk, tidigt symtom?

    Jag hade äl runt 3-5 Jan haft sex varjedag i hopp om bebis.

    Inatt vakna jag av sån himla mensvärk i magen och bak i svanken och det är heeelt nytt för mig då jag aldrig ha ont i hela livmodern vid äl eller i svanken brukar mest ha smärta i högra äggstocken vid äl och både igår och idag mår jag lite smått illa och har sån metall smak i munnen. Jag har kräkts med mina 2 Döttrar från + till vecka 25 ca. Med sonen mådde jag illa runt + men kräktes aldrig. Så jag undrar om de är en bebis på g vad tror ni om mina tidiga symptom? Jag är en person med kraftiga hormon påslag och känslighet och enligt gravid appen jag har kan tidiga symtom redan komma i vecka 3..

  • Attblimammatill4

    Någon som plussat än med alla sina symptom?

    Jag tänkte nog ta ett test imon då är de bim-5. Mitt illamående har blivit mer och mer klarar inte av vissa dofter och är irriterad för jämnan de senaste dagarna sen har jag ständig molnande värk i magen och sån järnsmak i munnen allt smakar konstigt ???????? och smärtan i brösten på kvällarna är inte och leka med, klarar inte av beröring eller ligga på sidan och sova.. Så plussar inte jag inom de närmsta dagarna är något helt galet!!

  • Attblimammatill4
    Vevoz skrev 2020-01-12 22:39:51 följande:

    Illamående innan BIM?


    Ja jag börja må illa för ett par dagar sedan.

    Och enligt gravid appar & om du googlar så kan man redan börja må illa men de är inte många som gör men de går.

    Sen är jag en människa med såna hemska hormon påslag så att jag mår illa och nu kanske är gravid är inget ovanligt jag börja må illa direkt runt + och tog någon vecka sen börja jag kräkas för fullt fram till vecka 25ca! Så är spännande om de nu visar sig att jag är gravid eller inte?!
Svar på tråden Molande värk, tidigt symtom?