• Thu 9 Jan 2020 12:46
    6415 visningar
    19 svar
    19
    6415

    Molande värk, tidigt symtom?

    Är det möjligt att känna symptom bara dagarna efter förhoppningsvis befruktning? Den 5e alltså i söndags.

    Har sedan dess haft en molande värk i magen mer eller mindre hela tiden. Har i vanliga fall inte några besvär som gör sig särskilt påminda vid ÄL eller mens.

    Igår började jag känna av ett visst illamående. Inte ett starkt illamående men klart märkbart när jag tänker på det. Likadant idag med illamåendet och brösten känns också konstiga. Det gör inte direkt ont men jag känner att de liksom är där, och de känns fylligare. Har även upplevt extrem trötthet på både dagen och kvällen. Tom 1-2 timmar efter jag gått upp så har varit så trött att jag hade kunnat sova igen. Nästan somna i ett samtal????

    Har såklart tänkt på att detta kan vara ren inbillning. Men samtidigt känner jag att det inte är något som jag tänker på. På så vis att det då inte bör vara "påhittade" symptom.

    Har inte varit gravid tidigare så har inget att jämföra med.

  • Thu 23 Jan 2020 06:48
    #17

    Har BIM eller BIM+1 idag inte helt säker. Fick en brunaktig flytning igår och idag lite ljusrött blod på pappret. Men bara när jag torkar mig.

    Testade med Clearblue early detection. Fattar inte riktigt testresultaten eftersom jag får ett vågrätt streck i testrutan och ett lodrätt i kontrollrutan. Strecket i testrutan kommer nästan direkt. Har hela tiden tänkt att det är minus. Men sen kollade jag efter och det ska ju inte vara något streck alls i testrutan om man ej är gravid?? Någon som vet??

  • Thu 23 Jan 2020 06:50
    #18

    Skoja bara det är ju minus....

Svar på tråden Molande värk, tidigt symtom?