• Anonym (Slampan)

    Kvinnor som ligger runt mycket

    Vad tycker ni om kvinnor som har sex med många många olika killar och män?
    Tycker ni det är ok och hennes val eller något desperat och bekräftelsesökande?
    Eller kanske något annat?
    Skriv din åsikt och nämn gärna om du är man eller kvinna. 

  • Svar på tråden Kvinnor som ligger runt mycket
  • Anonym (Rackarn)
    AndreaBD skrev 2020-01-17 17:25:28 följande:
    Inte de som jag umgicks med. De var nog tillräckligt mogna. 
    Haha a säkert, suck.
  • Anonym (Rackarn)
    AndreaBD skrev 2020-01-17 12:56:09 följande:
    Det är inte känsligt. Jag har t.o.m. överdrivit för nya partners för att vara säker att sålla ut dem skenheliga och fördomsfulla männen. 

    För övrigt finns det ingen som helst anledning att ens ta upp det. För 20/30 år sedan var det ingen som undrade sånt. Jag vet fortfarande inte när det gäller mina två förra långvariga partners. Jag frågade dem inte.  
    Otroligt konstigt sagt! Pratar du för alla människor?  Svaret är att du har fel! Självklart undrade människor sådan 20/30 år sedan. Vilken värld lever du i egentligen? 
  • Anonym (Rackarn)
    AndreaBD skrev 2020-01-09 10:24:34 följande:
    Pratar vi förbi varandra nu? Jag pratade inte heller om att man "ligger runt som livsstil". Frågan var ju mer allmän än så. Jag pratade nu om folk (oavsett om män eller kvinnor) som skiljer sig och inte hittar en ny, fast partner med en gång. Kanske är vissa inte heller redo för det direkt efter en skilsmässa. Men det är inte heller ovanligt att man har svårt att hitta någon som passar. Inte bara är många upptagna utan man ser i många fall ganska snabbt att en person inte passar en för ett förhållande. Tycker du att man då behöver leva i celibat i kanske flera år tills man har hittat någon som passar??
    AndreaBD skrev 2020-01-09 14:43:49 följande:
    Jaha! Ge mig ett tredje alternativ då! En passande partner hittar man någon gång, men är man frånskild och mellan 40 och 50, då händer det inte över natt. Så då har man tillfälliga kontakter, ONS eller så. I bästa fall hittar man en KK, men den måste man ju också hitta först.  Det blir ju några stycken då. 
    AndreaBD skrev 2020-01-10 14:56:23 följande:
    Det där är bara goddag yxskaft! Sex är inget hobby, det är ett grundläggande mänskligt behov. Och inte bara det - kroppskontakt med en annan människa är också det. Det är självklart att man inte kan ersätta det med hoppa fallskärm eller samla frimärken. Och jag har inte stor fokus på sex överhuvudtaget - jag har ju en partner sen 12 år tillbaka. Men om man inte har det, över en längre tid, så kan det vara ett problem, jo. Och det är absolut normalt att det är så. 


    Suck!
  • Anonym (B)
    Anonym (Rackarn) skrev 2020-01-17 20:02:07 följande:
    Otroligt konstigt sagt! Pratar du för alla människor?  Svaret är att du har fel! Självklart undrade människor sådan 20/30 år sedan. Vilken värld lever du i egentligen? 
    Ja, självklart frågade killar det då också. Osäkra killar har alltid funnits, och precis som nu, så var de inte så attraktiva.
  • Anonym (tobbe)
    AndreaBD skrev 2020-01-17 11:56:21 följande:
    Så du generaliserar utifrån några som du känner: De har sex med många och när det har ett förhållande så är det inte så bra - därför är det så generellt? ALLA är så? Det var väldigt konstigt tänkt. 

    Har du tänkt på att det kanske finns en anledning att dessa personer har ett lite ostadigt liv? De kanske inte är riktigt kapabla till en bra relation? Det finns såna, och det kan vara sympatiska personer för övrigt. Men de fixar inte relationer. Och det är ju det som är min poäng: Man måste hitta en person som är relationsduglig. Och det har ingenting att göra med hur många man har legat med. Däremot kan du ibland se ett mönster, t.ex. att folk bara har haft korta relationer.  

    Du påstår att folk "känner olika" och jag har sett många exempel på att det inte är så. Man blir inte heller avtrubbad - om man inte kastar sig in i en helt kaotisk och destruktiv livsstil. Det finns ju folk som har självskadande beteende. 

    Förresten, dem relationerna som jag hade innan min nuvarande (två längre relationer, 17 år sammanlagd) - jag har ingen aning hur många de hade legat med innan. Jag har inte frågat dem, kom inte ens på idén. Jag misstänker att den förste har varit med väldigt många och den andre snarare motsatsen (skulle gissa ett eller två kortvariga). So what? Jag har inte märkt något speciellt utifrån det.  
    Du har alltså valt män med få partners när det gäller två av dina längre monogama förhållanden och en som du inte ens vet om han hade haft många. Det visar att du själv uppenbarligen väljer dom som inte ligger med många när du väljer en partner för en längre relation. För annars finns det ju gott om killar med allt från 20 till 100 partners och uppåt men dom har du uppenbarligen ratat för en relation, Ja förutom kanske den förste. Men då blir man nyfiken varför tog det slut? Man ser förövrigt samma med Ts hon vill ligga med många själv men inte vara tillsammans med någon som haft många.  Sen är det väl klart att man inte ser på sex och kärlek på samma sätt som jag om man har en massa ons. Det bygger ju på enkel logik för skulle man göra det då kan man inte ligga med en massa ons. Sen det du skriver att dom som har en massa ons har det för att dom letar efter en relation. Visst det kanske är så men redan där visar dom att dom inte ser på kärlek som mig. Jag provkör inte någon för att se om jag sen kan bli kär i personen. Jag blir kär i personen sen om det fungerar bra i sängen så är det ett plus men det är personen som jag blir kär i och sex kan man jobba på.
  • Anonym (tobbe)
    AndreaBD skrev 2020-01-17 17:25:28 följande:
    Inte de som jag umgicks med. De var nog tillräckligt mogna. 
    Sen vad har det med mognad att göra? Nu skulle jag inte heller fråga hur många partners en tjej haft men jag skulle få reda på det ändå om det är en tjej med en massa ons och tillfälligt sex. Och då är det ingen för mig. Det har inget med mognad att göra det har med att vi här helt olika att göra. 
  • Anonym (tobbe)
    Anonym (B) skrev 2020-01-17 20:04:49 följande:
    Ja, självklart frågade killar det då också. Osäkra killar har alltid funnits, och precis som nu, så var de inte så attraktiva.
    Som jag skrev till Andrea vad har det med osäkerhet att göra om man vill veta om en kvinna delar ens syn på sex och kärlek. Det handlar om att man vill hitta en soulmate. Och visst du kanske inte tycker att det är attraktivt med män som kopplar ihop kärlek med sex men det är samma för många andra som inte tycker att det är attraktivt med partners som ser sex som ett tidsfördriv utan känslor. Sen finns det en lustig sak och det är att killar ses som osäkra och oattraktiva om dom vill ha en tjej som inte haft många partners. Man skulle kunna säga samma om alla tjejer som hela tiden påpekar att oerfarna män är oattraktiva och att dom väljer bort dom. Det skulle jag se som omoget.
  • Anonym (Rackarn)
    Anonym (B) skrev 2020-01-17 20:04:49 följande:
    Ja, självklart frågade killar det då också. Osäkra killar har alltid funnits, och precis som nu, så var de inte så attraktiva.
    Japp, precis som med kvinnor, lika oattraktivt. 
  • AndreaBD
    Anonym (Rackarn) skrev 2020-01-17 20:02:07 följande:
    Otroligt konstigt sagt! Pratar du för alla människor?  Svaret är att du har fel! Självklart undrade människor sådan 20/30 år sedan. Vilken värld lever du i egentligen? 
    Jag kan bara säga vad jag har upplevt. Ingen frågade mig. Och jag minns inte heller att det skulle ha varit vanligt bland vänner och bekanta att folk frågade sånt.

    Kanske om man har känt varandra nästan sen barndomen, då vet man det nästan och kan räkna efter själv. Men min första längre relation (om jag nu inte räknar den innan som varade i ett år) var en irländare som även hade bott i London ett tag. Vi var ihop i tre år och det enda jag visste om hans tidigare sexliv var några anekdoter som han berättade. Kan hända att han mellan raderna också förstod att jag hade haft två eller tre kortare relationer innan, jag vet inte. Men han frågade inte heller. 

    Två kortare relationer som inte höll i längden... sen träffade jag pappan till mina barn som jag var ihop med i 14 år, och sen min nuvarande man.... nej, ingen av de frågade. Och om de hade frågat, så hade jag inte svarat utan undrat varför de vill veta det. Min ex-man verkade själv inte vilja berätta heller.

    Jag frågade min man igår vad han tycker om saker nu, och han tyckte också att det väl inte har med ens relation NU att göra vad partnern har gjort tidigare. Dvs. man behöver väl inte veta det. 
  • AndreaBD
    Anonym (Rackarn) skrev 2020-01-17 19:56:54 följande:
    Ja helt klart önsketänkande och hur vet du att du är lyckligt gift? Luktar lite unket.
    Du kan förstås tycka vad du vill. Jag sitter väl inte här och hittar på. Men jag ska inte heller sitta här och rättfärdiga mig. 

    Det intressanta för mig i den här tråden är att det här är ett sätt att kontrollera kvinnor, att hålla kvinnor nere, det är det enda syftet. Därför vill jag inte se att det ökar igen, för det har varit bättre förr, tycker jag. 
Svar på tråden Kvinnor som ligger runt mycket