• Anonym (Erika­)
    Mon 6 Jan 2020 13:48
    692 visningar
    37 svar
    37
    692

    Träff med flera män

    Hej! Jag är sedan en tid bekant med två män och träffar regelbundet dem tillsammans med deras två manliga bekanta. De är alla hetero och där för mig. Jag har attraherats av situationen att vara med flera på en gång men inte varit med om det innan jag träffade dem. Jag har dock alltid i ett sexuellt möte/situation känt o uppskattat känsla av undergivenhet. Nu undrar jag om det finns fler här som känner som jag och kanske har en liknande situation där ni träffar eller har träffat män på detta sätt.
    //Erika

  • Svar på tråden Träff med flera män
  • Anonym (Erika­) Trådstartaren
    Sun 19 Jan 2020 06:12
    #7

    Min uppfattning är också att de flesta har fantasier hur de vill ha det eller vad de vill göra/uppleva. I mitt fall var det kanske inget jag hade aktivt sökt om det nu inte hade slumpat sig att jag träffat på några av männen. Under det ca 1/2 år som vi träffats har vi provat oss fram på olika sätt och det är intressant att se vad resp. person är nyfiken på eller önskar uppleva/göra. Jag ska säga att vi har en bra relation när vi har testat oss fram och självklart blir det lite av att kompromissa från det som man kanske själv har på sin ?önskelista? i ett sånt här sammanhang. Men det är också spännande och en del av att prova på saker man kanske själv inte tänker på.

  • Anonym (Erika­) Trådstartaren
    Mon 18 May 2020 16:47
    #12

    Hej igen! Sänder ett med. på nytt främst för att jag gärna vill ha flera som lämnar skna synpunkter, erfarenheter på det här ämnet.

Svar på tråden Träff med flera män