• Anonym (Nyfik­en)
    Mon 18 May 2020 18:20
    697 visningar
    37 svar
    37
    697

    Träff med flera män

    Har inga erfarenheter själv men det du har fått uppleva är min absolut största fantasi...om du vill dela med dig av detaljer så skulle det vara välkommet :)

  • Anonym (Nyfik­en)
    Tue 24 Nov 2020 21:01
    #26
    Anonym (Sugaren) skrev 2020-11-24 19:28:56 följande:

    Upphetsningen inför en planerad träff är enorm. Är en träff planerad en kväll kan jag nästan inte sköta mitt jobb under dagen. När kåtheten då har tagit överhand kan dom jag ska träffa nästan föreslå vad som helst och jag kan inte tacka nej. Det finns vissa ggr jag har gått med på saker som jag efteråt har känt mig ångerfull kring. Ofta har det haft med oskyddat sex att göra och jag har blivit lite rädd för vad jag kan ha utsatt mig för. Men det sjuka är att ju fler som "tagit" mig desto mer tillfreds känner jag mig dagarna efter. Normalt sett är jag kåt 24/7 men efter att ha fått rejält med kuk kan jag vara tillfreds i över en vecka. Sedan väcks kåtheten i mig igen och får jag något snuskigt förslag kan jag inte tacka nej och karusellen är igång igen.


    Låter som en spännande tillvaro :) men också lite riskabel, just med oskyddat och så..Jag har ingen erfarenhet av sex på flera men det är absolut min största fantasi.
  • Anonym (Nyfik­en)
    Tue 24 Nov 2020 21:06
    #27
    Anonym (Sugaren) skrev 2020-11-24 15:01:19 följande:

    Den undergivenhet man känner när man blir använd av flera kukar är svår att beskriva och går inte att jämföra med något annat. I stundens hetta är det svårt att inte vilja ha mer. Efteråt kan jag dock känna mig lite "smutsig" och tänka att det kanske hade räckt med hälften så många. Men sen när man är kåt igen så vill man bara ha fler. Svårt att förstå att känslorna går upp och ner kring detta beroende på om man är före, under eller efter själva akten.


    Tänker att ens rationella jag sätts på paus när man är mitt uppe i det...i alla fall funkar jag så vid sex. Jag blir djurisk! Där och då existerar bara njutning och allt är liksom tillåtet.
Svar på tråden Träff med flera män