• Missjessbeck

    Behöver er hjälp och råd. Tecken på graviditet?

    Hej alla.

    Googlat som en tok men hittat mest gamla trådar i denna djungel. Behöver era upplevelser, tankar och känslor.

    Jag är 28. december var månaden jag och min kille bestämde att börja försöka bli gravida när jag hade ÄL. Hade ÄL 29/12 2019. Beräknad BiM om 6 dagar. Då han ska flytta till mig (bor i annan stad) och fira jul och nyår här så har det mysts väldigt aktivt så man hoppas ju.

    Till saken hör att jag aldrig varit gravid, när jag ska ha mens upplever jag sällan några symptom utom mensvärk precis när jag får den. humörsvängningar dock men anser mig ganska skonad. Nu till saken.

    Vad kan jag hoppas på att känna eller leta efter för tecken på graviditet?

    Redan 5 dagar efter ÄL fick jag kraftig molvärk. Värre än normalt. Sedan var brödtvårtorna så känsliga i ca 3 dagar men inte så mycket längre. Idag 6/1-20 har jag i skrivande stund lätt molvärk och bubblande mage.

    Rutten i kistan och fått helt horribla mänger flytningar i helgen men nu är det åter mer normalt. Det är väl det fysiska jag kan ta på som är reelt. Sen viljan att bli gravid är så stor så börjar ju noja att jag inbillar mig saker. Som t.ex. att jag är hungrig på kvällarna. Brukar normalt äta en stor lunch och något litet på kvällen. Varit lite mer hungrig nu.

    Så hur ska jag tolka allt detta? Vågar en hoppas? Eller är det förhoppningar som framkallar skengaviditet?

    Skulle vara så tacksam för era råd.

    Mvh Jess

  • Svar på tråden Behöver er hjälp och råd. Tecken på graviditet?
  • Etttvåtrehjälp
    Fridaemmy skrev 2020-01-11 10:49:59 följande:

    Ja fy så tråkigt och besviken man blir. Känner exakt samma sak. Som att de var något annorlunda den här gången... Pratade med min svägerska som också fick kämpa för att bli gravid. Hon trodde jag har haft en kemiskt graviditet, alltså ett väldigt tidigt missfall. Med tanke på grav testet jag tog igår visade en aningen positivt och det idag visade mindre positivt och jag har fått en blödning så tror jag också på det.


    Åh vad tråkigt :(( jag tror också jag hade en kemisk graviditet i våras då jag först hade ett par tre dagar stegring och sen neg. Sen stor blödning som

    Gjorde extra ont. Tog du testet nu med morgonurinet? Är det solklart mindre positivt?
  • Fridaemmy
    Etttvåtrehjälp skrev 2020-01-11 12:01:06 följande:

    Åh vad tråkigt :(( jag tror också jag hade en kemisk graviditet i våras då jag först hade ett par tre dagar stegring och sen neg. Sen stor blödning som

    Gjorde extra ont. Tog du testet nu med morgonurinet? Är det solklart mindre positivt?


    Jo, testar alltid på morgonen. Ja de är mindre positivt idag... Har väll fortfarande hoppet uppe då blödningen än är ganska liten.
  • Etttvåtrehjälp
    Fridaemmy skrev 2020-01-11 13:25:22 följande:

    Jo, testar alltid på morgonen. Ja de är mindre positivt idag... Har väll fortfarande hoppet uppe då blödningen än är ganska liten.


    Okej, håller verkligen tummarna!
  • frökenkanin

    Jag fick mens idag, fyra dagar för tidigt - helskumt då min mens brukar vara exakt på dagen. Bättre lycka nästa månad, lite skönt att inte behöva fundera på det mer den här månaden, ska försöka vara lite mer chill nästa månad - tar så mycket energi att fundera för mycket. Men kanske testa ägglossningsstickor, så jag är mer säker på när ägglossningen sker. Hoppas på att några andra här får positiva besked den här månaden :)

  • Maily

    Håller tummarna att det går bra nästa månad för er andra i tråden som fått mens!


    Fridaemmy: Tråkigt med kemisk graviditet, jag tror att jag hade en sådan förrförra månaden. Fick inget plus då jag inte hann testa men hade jättemycket symptom då (jämfört med nu), illamående, ömma bröst och allt möjigt. Mensen var två dagar sen och när den kom var den mkt rikligare än vanligt. Men jag har hört att det ska vara lättare att bli gravid månaden efter något sånt för att kroppen är inställd på graviditet, så det kanske kan trösta lite? Den här månaden är egentligen första försöket efter det hände för mig eftersom vi missade ÄL förra månaden pga resor. 


    --- 


    Jag är på BIM -1 idag och ingen blödning i sikte. Det är cykeldag 26. Meeen jag kollade i appen och såg att ca hälften av månaderna så får jag mens på dag 26 och hälften på dag 27! Så om jag klarar mig igenom den här dagen utan mens så är det hälften vunnet (nästan). Så nu är varje toabesök lite extra spännande Drömmer 


    Jag fick en craving efter oliver igår och i vanliga fall är jag inte så förtjust i oliver. De är väl okej, men inte mer. Igår blev jag jättesugen men lyckades inte komma iväg till affären. Så inatt drömde jag till och med att jag var och handlade oliver, haha. Känns som ett möjligt graviditetstecken Solig Men förutom det har jag brist på graviditetstecken. Känner ibland lite fladder långt ner i magen som jag intalar mig själv är svullna tarmar pga graviditet, men det behöver det inte vara. Lite extra rund om magen känner jag mig också, men både det och fladdret kan lika gärna bero på att jag har ätit stora mängder choklad för att jag är så spänd, haha Drömmer 


    Vilka av er har fortfarande hopp kvar? Kanske vi borde göra en lista nu när vi är lite fler i tråden? Glad 


    Maily - BIM 12/1 (ska testa ca 14/1) 


     

  • Missjessbeck

    Hej tjejer ! För att fylla på listan. Jag har BIM imorgon 12/1.

    Men nu till mina funderingar. Är så himla brydd nu!

    Jag testa ju på BIM-4 och BIM-2. Samtidigt med de testerna tog jag en ÄL sticka. Båda gånger visade de positivt fast grav-testet visade då jävla blankt negativt det går. :/ har läst nånstans att ÄL stickan kan visa positivt fast ÄL är long gone.

    Fortsatt hög temperatur av någon mystisk anledning. Känt mol och irritation igår. Idag känner jag mig nästan glad? Inget mol dock mer bubbel i magen och högljudda tarmar. Vette tusan hur jag ska tänka. nästan ställt in mig helt pp mens inatt eller imorgon men brukar ha känningar med värk precis i anknytning till mensen har annars inte molvärk som jag haft nu senaste 2v. Hur ska jag resonera ?

    Otydlig inlägg. Sorry girls.

  • Emalie

    Nu blöder jag också.. bim-1. Fått två tester som sett ut såhär, lite mer rosa i verkligheten. Men antar nu att det var färgrester eller något.

  • Missjessbeck
    Emalie skrev 2020-01-11 17:27:18 följande:

    Nu blöder jag också.. bim-1. Fått två tester som sett ut såhär, lite mer rosa i verkligheten. Men antar nu att det var färgrester eller något.


    ='(
Svar på tråden Behöver er hjälp och råd. Tecken på graviditet?