• Svar på tråden Råd till incels
  • Anonym (J)
    Tecum skrev 2020-01-07 22:39:26 följande:

    Wennstam fortsätter i den nedlåtande och förminskande stilen vad gäller mäns ensamhet och kärlekslängtan och fortsätter också att sprida myten att alla män kunde ta för sig av kvinnor förr.

    Ni som tror att lösningen är naiva pekpinnar om tennis och filosofi istället för att söka tvåsamhet kommer att få ett obehagligt uppvaknande när incelrörelsen växer och blir lika farlig som vissa tycks tro att den är nu. För Wennstam skrev en vettig sak: "En man som hatar och som inte ser något hopp för framtiden är en person som är mycket lätt påverka"

    Män som marginaliseras och behandlas nedlåtande är farligare än kvinnor i samma situation då de är mer våldsbenägna. Det finns alltid de som vill och kan påverka svaga personer att skada andra och destabilisera samhället. Polisen kan skydda oss lika lite som de kan stoppa gängvåldet. 

    Jag har ingen lösning men på något sätt måste vi SE dessa män på ett tidigt stadium, helst redan i skolan, och på något sätt inge dem hopp om att det finns en plats för dem också. Det är ingen som på fullt allvar tror eller kräver att kvinnor ska "ställa upp" på sex bara för deras skull, såna påstående är bara ett uttryck för frustration. 


    Gör SÄPO bedömningen att någon är terrorbenägen så är väl sluten psykvård att rekommendera?
Svar på tråden Råd till incels