• Tiffany

    Vi som planerar graviditet 2020!

    Samma här. Vi har försökt förut o fått 2 missfall. Funderar på att be om utredning ifall det inte tagit sig denna månad. Har oregelbunden mens så är så svårt att veta ibland fast använder mig av ägglossningstester

  • Tiffany


    Fick detta imorse :o men är såå svagt kan lika gärna va missfall så hade jag förra gången när de var så svagt :( el spöksträck. Ser du de?
  • Tiffany
    Mammaresan skrev 2020-01-12 16:26:15 följande:

    Jag ser absolut på det där! :D Hur många dagar är det kvar till mens, BIM?


    Det är 3 dagar kvar till mens. Men tog med ett test för tidig graviditet ????
  • Tiffany

    Åååh vad kul!! Jag är i vecka 5 om jag ska lita på att räkna mensvecka ???? är oxå oeolig för missfall, utomhavandeskap o allt möjligt. Säkert normalt.

    Har du symtom?

  • Tiffany


    För mig ökar de något i styrka ????????

    Ska köpa ett clearblue på lördag.
  • Tiffany

    Detta är ju min första graviditet (fått missfall förut dock) men ni som fullgjort en grav , har ni också tänkt på barnet i magen typ heeela tiden. Görsöker tänka på annat men hela tiden kommer jag tillbaka till magen ????????

  • Tiffany

    Spännande! Dela gärna med dig dina test du oxå tar .om du vill. Jag hoppas så innerligt denna grav vill fortsätta! Förra gången när jag fick missfall hade jag förskräckligt ont i magen osvanken. Känner inget i svanken nu

  • Tiffany

    Tack alla . hoppas att denna graviditet vill gå vägen bara

    Är i v5 tror jag o uppblåst som en ballong jisses. Har dålig aptit också.. magen är svälld som att man äe höggravid o andfådd haha

  • Tiffany

    Vägde mig idag, gått ner 2kg men har hört att det ska inte vara nån fara om man är överviktig som jag är .. jag äter ju nyttigare o motionerar mera samt att fostret (embryet) drar extra energi o jag har inte mkt aptit . Hur går de för er andra?

  • Tiffany

    Jag tror störst chans är innan ägglossning upp till 3 dagar efter. Om sträcket är starkt nu ska ni ha sex absolut o några dagar efteråt.. det hade vi o jag blev gravid

  • Tiffany

    Jag är exakt samma. Min mens är oregelbunden så jag var tvungen att kolla med tester. Min ägglossning kom oxå senare än beräknat men då hade vi haft sex lite innan osså hade vi sex när det var positivt samt 2 dagar efteråt. Jag tror att det är så att när testet visar positivt så kommer din ägglossning att ske mellan 24-48 timmar efteråt så kör gärnet ..LYCKA TILL!

  • Tiffany
    emmapa22 skrev 2020-01-20 10:13:40 följande:

    Hur länge brukar ni ha lh ökning? Min börja i förrgår runt 22 och hållit i sedan dess tagit varje gång jag kissat.

    Någon som tror på orgasmbarn? Haha såg ett program på discovery där dem påstår att det är lättare att bli gravid när båda parter kommer samtidigt. ????


    Jo jag tror det stämmer.. när kvinnan får orgasm så får livmodern sammandragningar som gör att spermerna får en skjuts på vägen har jag läst nånstans..
  • Tiffany
    vegaveravegavera skrev 2020-01-23 13:03:49 följande:

    Kanske dum fråga men, slipper man inte pms om man blivit gravid? Har alltid trott att pms är nån slags reaktion på att ej ha blivit befruktat, som nån konstig evolutions-sorg... jag har varit sur efter ägglossning precis som jag brukar vara även denna cykel. Sen brukar det gå över och sen är jag sur igen fast också med ångest typ 2 dagar innan mens.


    Jag är gravid och jag har lidit av extrem PMS/PMDS innan jah blev gravid. Har varit huiir harmonisk som helst nu under grav. Är tidigt grav dock v5-6
  • Tiffany
    Mammaresan skrev 2020-01-23 10:31:55 följande:

    Har inga symptom på graviditet däremot så känns inte riktigt som något här alls men ändå går en runt och undrar och hoppas lite! Efter testtidens utgång går det ju att se ett streck men det har jag lärt mig sedan tidigare att det inte betyder något!

    Deppigheten börjar komma nu också så är väl PMS på gång. När jag få de där svaga strecken efter testtiden så har jag svårt att hålla mig från att testa sedan. Blää! Bättre om det hållt sig totalt blankt ävem efter testtiden.

    Det där ser ju ut att vara något där ja!


    Jag har inte mkt gravsymtom än men testet ökar dramatiskt snabbt!

  • Tiffany

    Hej alla!

    Idag var jag på ett tidigt ultraljud v5+6 för att jag haft värk till höger nedre del, dem ville kolla så det inte är ett X men man kunde se en hinnsäck i livmodern yeey dock för tidigt att se foster ännu.

    Jag skulle få komma tillbaka om 2 el 3 veckor o se om fostret syns.

Svar på tråden Vi som planerar graviditet 2020!