• ANMIFR

    Vi som planerar graviditet 2020!

    ÄNTLIGEN är det dags! Nu vid årsskiftet 19/20 bestämde vi oss för att försöka bli gravida, min första och hans tredje om allt går vägen. P-pillerna är lagda på hyllan och vi väntar med spänning på att allt ska dra igång.

    Någon som är i samma, helt färska, planering och vill följas åt?

  • Svar på tråden Vi som planerar graviditet 2020!
  • Queenofspades
    Tiffany skrev 2020-01-16 19:55:04 följande:

    Spännande! Dela gärna med dig dina test du oxå tar .om du vill. Jag hoppas så innerligt denna grav vill fortsätta! Förra gången när jag fick missfall hade jag förskräckligt ont i magen osvanken. Känner inget i svanken nu


    Ja så spännande!! Japp, här kommer dagens test jämfört med i onsdags, tydlig stegring tack och lov. Och tempen skjuter i höjden så än så länge verkar det gå bra :) jag håller alla tummar och tår att det vill stanna kvar för dig!!

  • Lovii

    Åh, vad spännande!

    Grattis till dig Tiffany, vilken glädje! Jag hoppas på att mitt gravtest visar positivt på måndag. Orkar inte vänta så många dagar haha.

  • Lovii

    [quote=80168682][quote-nick]Queenofspades skrev 2020-01-16 19:27:42 följande:[/quote-nick]Är i sådan chock, försök 1 och det satt sig. Har dock varit utan preventivmedel i snart 2 år (bara kört NC) vilket jag tror underlättade det hela :) Livrädd nu dock att något ska gå fel :O

    Grattis! Så himla spännande!

    Kände ni som har blivit gravida av symtom redan i v 4 v5?? Undrar för jag känner mig bakis men vet ännu inte om jag är gravid :)

  • Aiduv123

    Hej!

    Jag och min man hoppas på att bli gravida detta år. Jag har p-stav i nu som ska tas ut i mitten av februari. Jag har läst en heldel om andra som har haft p-stav, tagit ur den och blivit gravid direkt men sedan fått missfall. Är det någon här som känner igen det eller tror att det kan finnas ett samband med p-staven och missfall?

  • Tiffany

    Tack alla . hoppas att denna graviditet vill gå vägen bara

    Är i v5 tror jag o uppblåst som en ballong jisses. Har dålig aptit också.. magen är svälld som att man äe höggravid o andfådd haha

  • Tiffany

    Vägde mig idag, gått ner 2kg men har hört att det ska inte vara nån fara om man är överviktig som jag är .. jag äter ju nyttigare o motionerar mera samt att fostret (embryet) drar extra energi o jag har inte mkt aptit . Hur går de för er andra?

  • emmapa22

    Hej allihopa!! Är tacksam för hjälp nu!! fick utslag på ägglossningsstickorna första gången igår någonsin. steg under hela dagen successivt och var lika starkt som kontrollstrecket vid 22 igår så vi mös på. imorse var det starkare än kontrollstrecket. blir så glad när jag inte fått utslag alls tidigare. Skulle haft ägglossning 14 januari men det var negativt. när borde vi ha sex för störst chans?!

  • Tiffany

    Jag tror störst chans är innan ägglossning upp till 3 dagar efter. Om sträcket är starkt nu ska ni ha sex absolut o några dagar efteråt.. det hade vi o jag blev gravid

  • emmapa22
    Tiffany skrev 2020-01-19 11:20:32 följande:

    Jag tror störst chans är innan ägglossning upp till 3 dagar efter. Om sträcket är starkt nu ska ni ha sex absolut o några dagar efteråt.. det hade vi o jag blev gravid


    Då myser vi ikväll igen. aldrig vart gravid förut så håller tummarna eftersom vi måste prickat in den perfekt. Blev chockad över att det steg så fort!! var lite halvt igår på morgonen sen gick det bara rakt uppåt varje gång jag gick på toa igen. blev nästan glädjetårar då jag inte lyckats fått utslag på testen förut. Haha man börjar direkt tänka är det något fel varför har jag inte ägglossning.. men den var bara sen verkar det som!! är det vanligt att mensen skjuts fram med om ägglossningen är 5 dagar sen? Eller bör den komma samma dag.
Svar på tråden Vi som planerar graviditet 2020!