• Anonym (G)

    Får dagens barn inte lära sig hyfs?

    Barnen kanske har lärt sig att är man fler än 8 i ett sällskap så är ser helt ok att börja äta innan alla satt sig?

    Och håller inte med om att de vuxna ska ta först. Varför? De var något man gjorde förr då barnen var lägre stående varelser.

    Hade det varit mina ungar hade jag dock blivit vansinnig på det ouppfostrade beteendet. När man sitter vid bordet sitter man still, tyst och beter sig. Och självklart säger man tack! Riktigt dåligt av dina syskon att de inte lärt dom det.

  • Anonym (G)
    viseversa skrev 2020-01-13 15:32:25 följande:

    hur gammal är du ts? Får känslan av att du är typ 75 år som du utrycker dig. och du har inga egna barn heller uppenbarligen=) haha


    Jag har fyra barn och skulle aldrig acceptera sånt beteende från barnen. Självklart kan man uppföra sig trevligt trots att man är liten. Handlar om uppfostran.
  • Anonym (G)
    viseversa skrev 2020-01-13 15:43:54 följande:

    jag frågade inte dig=) Och jo mina barn får äta innan alla satt sig och i mitt hus tycker vi inte dom äldre är viktigare alls. Varför ska dom äldre ta först? Fattar inte det. Tackar för maten gör dock mina barn. och bordsskick har dom också. Men ts pratar som en barnlös torr gamman nucka. Ursäkta men det gör hon. 


    Lika jävla trevlig som vanligt.

    Självklart har ts rätt att reagera. Hade vem som helst gjort, även de MED barn som har lite pli på dom. Inte du dock verkar det som.
Svar på tråden Får dagens barn inte lära sig hyfs?