Inlägg från: Anonym (whataboutism) |Visa alla inlägg
  • Anonym (whataboutism)

    Rasist...javisst numer

    Anonym (fd reseledare) skrev 2020-01-13 17:51:59 följande:

    Ja och svenska män är hatade i Thailand för att dom köper sex och utnyttjar unga tjejer och killar.
    Så många tycks bli som förbytta och glömma moral och hur man uppför sig när man är i andra länder, man tappar respekten.


    Underlig jämförelse. 
  • Anonym (whataboutism)
    Anonym (fd reseledare) skrev 2020-01-13 19:12:03 följande:
    Varför det?
    Många unga män som begår brott som våldtäkt, tafsande mm är utländska män som aldrig skulle göra likadant mot kvinnor i sina hemländer.
    Svenska män åker till Thailand och köper sex av barn dvs 14 åriga tjejer och killar fast dom vet att barnen inte gör det frivilligt och ja det är ett brott både i Thailand och i Sverige, av dom männen som gör det skulle nästan inga göra likadant mot barn i Sverige men mot thailändska tjejer och killar är det ok.
    Dom resonerar på samma sätt som dom killarna som tafsar på svenska tjejer dvs dom ser ner på tjejer som är ifrån en annan kultur, vissa utländska män respekterar inte hur svenska tjejer är utan ser ner på dom, svenska män som köper sex av barn i Thailand respekterar inte dom flickorna utan ser ner på dom och tycker att dom kan utnyttjas.
    Det finns ett mönster hur man uppför sig mot personer som inte är ifrån samma kultur och speciellt mot kvinnor kan man bete sig som svin och göra sexuella brott som man aldrig skulle göra mot kvinnor i sitt eget land.
    Nja, det finns trots allt lite olikheter mellan svensk och thailändsk kultur och turistindustri, så nej, de resonerar inte på samma sätt. 

    Jag håller med om att köpa sex av en 14-årig tjej är ett övergrepp, och mannen borde veta bättre även om han blir erbjuden.

    Att fria kvinnor och flickor inte ska kunna röra sig fritt på stan utan att riskera våldtäkt är inte okej, oansett vilken kultur man kommer ifrån. 

    Men om du tycker det är okej, så tja .. så hoppas jag att du är man.
Svar på tråden Rasist...javisst numer