Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.

    Jag är en man på 28 år och är tillsammans med en kvinna som är 17 år äldre och wow vilken matchning.

    Jag tror att anledning varför jag har dragits till äldre kvinnor under de senaste åren har att göra med hur jag växte upp som liten. Iallafall för mig.

    Jag är det äldsta syskonet och har sedan tidig ålder varit tvungen att ta på mig vuxenrollen för att ta hand om mina syskon.

    Resultatet är att jag känner mig i sån osynk med yngre kvinnor eller runt min egen ålder.

    Jag har proccesserat så mycket och utvecklat en stark självkänsla genom åren. Jag står stabilt och vill ha en stabil och självsäker kvinna, för enligt mina erfaranheter så är det så jäkla svårt att hitta en yngre tjej med bra självkänsla (och jag har varit med många tjejer) Sexet är oftast mediokert och de lider antinge av princess syndrom eller dålig självkänsla. Väldigt få har bra självkänsla och självförtroende.

    Min nuvarande flickvän är helt underbar. Hon är jämnt glad (nästan läskigt ofta), vi är båda kreativa och har ofta projekt tillsammans, hon har hög sex-drive och har inga problem alls att ta för sig eller testa något nytt. Hon är självsäker och vi har bra kommunikation.

    Hon har även två vuxna barn vill jag tillägga.

    När det kommer till attraktion i sängen så fick jag lära mig något nytt om mig själv också. Från att gilla en fast kropp och lite större fasta bröst, går jag nu istället igång på min flickväns kvinnliga röst och stön under sex ???? Hon är slank med små bröst dessutom.

    Det problem som kan uppstå i framtiden är om jag skulle vilja ha barn. Då står vi båda inför en utmaning. Detta har vi båda pratat om och vi förstår båda att det kanske kan vara slutet om det inte går lösa med modern teknik?

    Men än sålänge har jag inga tankar om barn och det känns bra.

  • Anonym (Anonym)

    De där frågetecknen ?????? Är en smiley igentligen.

Svar på tråden Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.