• Anonym (18)
    Mon 13 Jan 2020 22:31
    773 visningar
    44 svar
    44
    773

    Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.

    Min kille är 18 år yngre än mig så jag hade bara tyckt det varit positivt :) Dock är det 8 år mellan honom och mitt äldsta barn...

  • Anonym (18)
    Tue 14 Jan 2020 15:28
    #17
    Anonym (Anonym) skrev 2020-01-14 11:04:50 följande:

    Jag är en man på 28 år och är tillsammans med en kvinna som är 17 år äldre och wow vilken matchning.

    Jag tror att anledning varför jag har dragits till äldre kvinnor under de senaste åren har att göra med hur jag växte upp som liten. Iallafall för mig.

    Jag är det äldsta syskonet och har sedan tidig ålder varit tvungen att ta på mig vuxenrollen för att ta hand om mina syskon.

    Resultatet är att jag känner mig i sån osynk med yngre kvinnor eller runt min egen ålder.

    Jag har proccesserat så mycket och utvecklat en stark självkänsla genom åren. Jag står stabilt och vill ha en stabil och självsäker kvinna, för enligt mina erfaranheter så är det så jäkla svårt att hitta en yngre tjej med bra självkänsla (och jag har varit med många tjejer) Sexet är oftast mediokert och de lider antinge av princess syndrom eller dålig självkänsla. Väldigt få har bra självkänsla och självförtroende.

    Min nuvarande flickvän är helt underbar. Hon är jämnt glad (nästan läskigt ofta), vi är båda kreativa och har ofta projekt tillsammans, hon har hög sex-drive och har inga problem alls att ta för sig eller testa något nytt. Hon är självsäker och vi har bra kommunikation.

    Hon har även två vuxna barn vill jag tillägga.

    När det kommer till attraktion i sängen så fick jag lära mig något nytt om mig själv också. Från att gilla en fast kropp och lite större fasta bröst, går jag nu istället igång på min flickväns kvinnliga röst och stön under sex ???? Hon är slank med små bröst dessutom.

    Det problem som kan uppstå i framtiden är om jag skulle vilja ha barn. Då står vi båda inför en utmaning. Detta har vi båda pratat om och vi förstår båda att det kanske kan vara slutet om det inte går lösa med modern teknik?

    Men än sålänge har jag inga tankar om barn och det känns bra.


    Härligt att du känner så! Hoppas min kille som är 18 år yngre än mig kommer känna likadant när vi är i er åldrar (vi är 6 år yngre än er). Just det med barn känner jag är största problemet. Min kille vill ha barn men vill gärna vänta 2-3 år och även om det kanske går då så är det ju inte säkert. Får se hur länge vi vågar vänta, jag tänker max ett år. Äggdonation är inte ett alternativ för mig, är man ok med det så funkar det ju något år till även för din kvinna :)

    Jag har iaf satt "barn snart" som en dealbreaker för vet att han skulle lämna mig om 10 år eller så annars och det vill jag inte vänta på eller oroa mig för, då är det bättre att få ett lite för tidigt och det var han okej med.
  • Anonym (18)
    Tue 14 Jan 2020 16:14
    #20
    Anonym (Ok) skrev 2020-01-14 16:06:46 följande:

    Det är inte ålderskillnaden i sig, det jag reagerar på är att du har barn i samma ålder, dock är ni ju vuxna och själva mognadsgraden bör vara hyfsat färdigutvecklad. Jag hade däremot haft svårt att vara med någon i samma ålder som mina barn, vet egentligen inte exakt varför men bara en känsla, men mår ni bra så kör på :)


    Det är ju olika hur man känner där... Jag kunde länge inte dejta nån som var 2 år yngre än mig för att det påminde om min syster och hennes kompisar som var 2 år yngre och jag tyckte de var jättebarnsliga och fåniga när jag var liten och det hängde som kvar. Sedan gick det bra efter ett tag att dejta nån som var yngre än systern Drömmer 

Svar på tråden Min kille är 3 år äldre än mitt äldsta barn.