Inlägg från: Anonym (Maelli) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maelli)

    Letrozol - Följas åt?

    Jag är också 28 år och har gått igenom 3 kurer med Letrozol. Idag fick jag min första spruta i magen Ovitrelle, och läkaren garanterade ägglossning de närmaste dagarna... Vi får se om det lyckas!

  • Anonym (Maelli)

    Ovotrelle +3 idag... Går runt med en stadig huvudvärk, men den var där redan dagarna innan. Misstänker att det har med inkommande/befintlig ÄL att göra. Har inte testat med stickor, så jag har ingen aning om jag faktiskt har fått ÄL , jag får vara vänta och se på resultatet ????????

    Jag har PCOS, men har en liten 2åring hemma som kom helt utan medicinsk hjälp ?? Efter honom ville inte mensen komma tillbaka alls, men hjälptes snabbt av en hel, sedan en halv dos Spironolakton. Upptäckte att ÄL var icke existerande, så Letrozol insattes, vanlig dos en månad och sedan dubbel dos i två månader, tills äggblåsan var 17mm nu i fredags.

  • Anonym (Maelli)
    Evelinaaan skrev 2020-01-20 11:21:35 följande:

    Om blåsan var 17 mm i fredags bör den ju släppa när som helst? :) tycker du ska testa idag


    Har läst runt lite och förstår att man inte kan testa ÄL efter Ovitrelle, pga att det kan visa falskt positivt. Rekommenderas att testa om man är gravid minst två veckor efter....... Så jag får bara vänta och lida mig igenom detta:D
Svar på tråden Letrozol - Följas åt?