• Zamaso1

    Letrozol - Följas åt?

    Allanski skrev 2020-02-10 13:50:34 följande:

    Välkommen!

    Tråkigt att höra om missfallen men nu den dubbla dosen kanske gör susen ! Har med dubbeldos och inväntar BIM nu! Lycka till håller tummarna så hårt jag bara kan


    Ja jag hoppas det blir bättre nu! Pco som ställer till det, men bara hoppas det går bättre nu!
  • Zamaso1
    Allanski skrev 2020-02-10 18:15:19 följande:

    Samma här! PCOS som gjort det väldigt mer utmanade det här med barnafödsel!


    Ja det är en riktig kamp med väldigt många motgångar tyvärr. Och inte fått någon direkt hjälp från vården heller, men fick tillslut hjälp via privatklinik så nu ska de förhoppningsvis bli något efter 3 års försök! Håller tummarna för dig! ????
  • Zamaso1

    Efter besök hos min läkare idag kunde man se ett stort fint ägg som släpper när som helst!

    Dubbel dos letrozol gjorde susen! Hoppas det blir resultat av det med ????????????

  • Zamaso1
    Allanski skrev 2020-02-17 19:55:36 följande:

    Vad roligt :) ja dubbel dos funkade för mig med! Dock inget plus ännu! Men är på äl11 så kanske kanske kommer :)


    Jag kommer ju få vänta ett tag, hon trodde de skulle släppa någon gång nu inom dom närmsta dagarna. Den här väntan är nästan värst!

    Hoppas det går bra för dig:)
  • Zamaso1
    Jossis123 skrev 2020-02-18 07:44:41 följande:

    Hej!

    Jag hoppar in här då jag också är på min andra letrozol behandling. Just nu är jag på CD 13 och var på kontroll igår. Hade en äggblåsa på 17mm och en på 16mm enligt gyn kan jag förvänta mig ägglossning om 2-3 dagar. Så nu hoppas vi på att de tar sig!


    Härligt med 2!

    Jag var med igår o man kunde se ett ägg som va nästan 19mm så får väl se om det blir något :D har kört dubbeldos denna gång för jag svarar inte på enkeldos och är idag på CD 15.
  • Zamaso1
    Jossis123 skrev 2020-02-18 16:36:02 följande:

    Men va kul o följas åt lite när de bara skiljer 2 dagar! Hoppas de funkar för er :)


    Jaa! Känns så himla långt borta innan man kan göra ett test och kolla.. tålamodet gällande detta är inte så bra haha!
  • Zamaso1
    Lillamiia skrev 2020-02-18 21:23:21 följande:

    Är det någon här inne som tagit letrozol fler än fem ggr? Jag började idag med min femte omgång. Det känns som om att alla blir gravida på första eller andra vändan letrozol.


    Jag har tagit letrozol i 1,5 år, har iofs blivit gravid en gång under tiden men det slutade i MA. Sen svarade jag inte längre på endast 1 tablett så nu ökade vi till 2 istället.
  • Zamaso1
    Jossis123 skrev 2020-02-19 05:52:36 följande:

    Jaa det gör de verkligen tiden går så långsamt och tålamodet är verkligen på botten! Ska ta progestron test om en vecka så längtar efter att få veta om jag haft ägglossning eller inte.


    Håller tummarna!
  • Zamaso1
    Lillamiia skrev 2020-02-19 21:36:13 följande:

    Okej. Ska ni gå vidare till ivf eller ska du köra på med letrozol ett tag till? Beklagar missfallet! jag har tagit fyra dubbelkurer och en enkelkur(min första som ej blev nåt). Så jag tar alltid numera två tabletter varje dag. Får ÄL nånstans runt dag 20. Hur lång cykel har du/ni här inne?


    Vi får börja med ivf om vi vill, men ja vill köra nån omgång letrozol till först nu när jag ändå svarade på dubbel så får man se om de blir någon skillnad :)

    Jag hade min ägglossning igår tror jag och det var dag 16.
  • Zamaso1
    LLOM skrev 2020-02-20 09:21:15 följande:

    Hej! Smyger in här också. Började med letrozole innan jul men fick ingen effekt med enkeldosen. Har kört dubbeldos nu och var på ultraljud imorse - hade en äggblåsa på 19.7 mm och en jättefin slemhinna så det var bara att köra på. Hon sa att ägget kan släppa när som helst. Dock jobbar vi ju precis just nu, så visst borde det inte vara för sent (rent teoretiskt) att ligga ikväll?

    Är så glad att jag svarade på dubbeldos, då vet jag det iallafall ifall det inte skulle bli nått denna gången. Men håller tummarna, och för er andra också såklart!


    Nej det är inte försent ikväll, bara köra på när tillfälle ges. Är likadant här! Tror dock jag hade min lossning igår då jag hade känningar som mild mensvärk och när jag var på ul i måndags så hade jag ett ägg på ca 19mm.

    Känner du av ägglossning också?

    Kul och vara några som följs, håller tummarna för er alla!
Svar på tråden Letrozol - Följas åt?