• Anonym (Linus­)
    Mon 13 Jan 2020 23:25
    1482 visningar
    52 svar
    52
    1482

    Går det att fly sina problem?

    Killar ska våga prata om sina känslor! Sök psykolog. De är skönt kunna prata om jobbiga barndomsminnen. Önskar dig all lycka till!

  • Anonym (Linus­)
    Mon 13 Jan 2020 23:26
    #3

    Killar ska våga prata om sina känslor! Sök psykolog. De är skönt kunna prata om jobbiga barndomsminnen. Önskar dig all lycka till!

  • Anonym (Linus­)
    Tue 14 Jan 2020 00:05
    #11
    Lote223 skrev 2020-01-13 23:48:55 följande:

    Linus..

    Jag gick hos psykolog en gång men kände direkt att hon var för på, jag fick ännu mer ångest och mådde dåligt. Jag har aldrig varit hos psykolog innan men det känns som jag inte vågar heller.. Jag tänker att min lösning är att fly? Vet inte om det är effektivt för jag ger även upp allting


    Det är läskigt prata känslor med någon okänd person som exempelvis en psykolog om du aldrig gjort det innan. Allting som är ovant innan tar tid lära sig och vänja sig. Du kan ju säga till psykologen eller den du pratar med, att du känner att du får mer ångest. Man kan tyvärr aldrig fly från sina problem. Även om det känns skönt få ett miljöombyte till ett nytt land som Tyskland så fort du är ensam eller tänker för mycket, så kommer alla jobbiga ångest-känslor upp igen. Livet är långt och då förtjänar man att må bra under tiden man lever sitt liv också. Att prata känslor och minnen med en psykolog kan enbart precis i stunden när minnena kommer upp på yta igen, kännas jobbiga. Men sen bearbetar man dom och de blir bättre. Många män har svårt prata känslor och våga gråta exempelvis. Men det är bara kulturella skillnader. Alla har rätt visa känslor, man blir starkare våga möta sina rädslor. Du är forfarande ung, du förtjänar må bra! Träffa en psykolog som kan ditt hemspråk så du kan kommunicera lättare, våga säg till om du får obekväma frågor, du måste unna dig att må bra! Kram och lycka till!
Svar på tråden Går det att fly sina problem?