• Anonym (Anony­m 666)
    Tue 14 Jan 2020 12:20
    974 visningar
    26 svar
    26
    974

    Är han en dålig människa

    Anonym (osäker) skrev 2020-01-14 10:07:17 följande:

    Men så igår kväll så pratade vi i telefon med video. Som vi brukar göra. Men så visade han kuken. Och så ville han att jag skulle ta av mig också. Jag sa att jag inte ville det. Det var han ok med. Men han visade sin kuk vid upprepade tillfällen. Jag sa aldrig att jag inte ville se vilket jag förstås borde ha gjort. Men jag kände mig så besviken. För jag kände mig så smutsig och trodde inte att han var en sån person.

    Min fråga är nu; överreagerar jag? Jag får tankar på att sluta träffa honom pga detta. Och att han är en dålig människa. Å andra sidan är jag helt säker på att han hade slutat om jag bett honom. Men å andra sidan så förändrar det inget. För jag ser honom i helt andra ögon nu. Är det jag som har en skadad bild av sex eller har jag rätt och bör dumpa honom?


    Du överreagerar. Hur ska han veta vad som är ok eller inte? Du borde ha sagt ifrån vid den första kukvisningen. Han är absolut ingen dålig människa då han knappast kunde gissa att du inte vill se hans kuk, särskilt som någon påpekade att ni haft sex redan.

    Problemet ligger hos dig här, du behöver ändra dina förväntningar, fundera på vad som är rimligt eller inte.
Svar på tråden Är han en dålig människa