• Anonym (ppp)
    Tue 14 Jan 2020 12:56
    2507 visningar
    82 svar
    82
    2507

    Är det fel att vara otrogen som hämnd mot den som var otrogen först?

    Jag vet inte, blir det inte lite barnsligt liksom? Jag skulle bara dra, helst sprida ut vad partnern gjort bland våra gemensamma bekanta också så att hen fick skämmas. Ännu hellre - meddelade dennes föräldrar Flört
    Jag skulle inte var otrogen bara för att. 

  • Anonym (ppp)
    Tue 14 Jan 2020 12:58
    #9

    I värsta fall slår det tillbaka på dig själv bara. Om du är otrogen bara för att göra skada, och partnern inte bryr sig, då blir det ju ingen effekt? Kanske bara blir ett stort garv från denne att du var så dum att du gjorde det som en hämnd som inte hade någon verkan. Att det visar att du har så starka känslor så att du gjorde så här.  Kanske inte ens lyckas njuta av sexet med någon annan för att syftet är enbart hämnden. 
    Nej, bättre bara vara iskall. 

  • Anonym (ppp)
    Fri 17 Jan 2020 08:28
    #68
    Anonym (Ts) skrev 2020-01-14 13:12:13 följande:
    Jo, men som många otrogna så är han själv väldigt svartsjuk av sig, så vet att det skulle ta på honom. Jag vill bara att han ska få känna mer än bara "attans, vad tråkigt att det kom fram..." och aldrig få veta hur hans svek känns! Vill att han också ska ligga på natten och få bilder av mig tillsammans med någon annan än han själv! Att han ska få känna sig precis lika otillräcklig och lurad!
    Ja men om han inte bryr sig om dessa bilder? Att han inte bryr sig om att han blev lurad - han kanske inte ens ser det så? 

    Låter bra att du nu har kommit fram till att inte göra det. 
    Jag tänkte också lite på hur du skulle göra - om du skulle göra det - har du liksom karlar som står och bara väntar på dig eller skulle du först behöva hitta någon, ragga upp osv - det är ju inte lika enkelt då. 
Svar på tråden Är det fel att vara otrogen som hämnd mot den som var otrogen först?