Inlägg från: Anonym (Marja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marja)

    Skulle odla fram kroppar utan människohjärna för sexköp vara någon bra idé?

    Jo men faktiskt schysst ide. Sen kan man placera ut dem lite strategiskt, i cykelspår, i joggingspår, i gångtunnlar, under broar och även i allmänna tvättstugor  så våldtäktsmän kan få våldta dem istället för oskyldigt folk. 

    Man kan använda dem som props så mördare går loss på dem istället för oss, tex kan man ha ett fejksovrum i sitt hus med två av dessa hjärlösa kroppar sovandes i en säng och så har man sitt egna sovrum bakom en lönndörr! Man sätter upp kamera så klart så man får bildbevis och mördaren kan haffas. 

    Lysande ide ju!

  • Anonym (Marja)
    Anonym (finns) skrev 2020-01-15 14:44:32 följande:

    Det finns barbadockor (uppblåsbara) där man kan fylla "underlivet" på dockan med varmvatten. Det finns ett kinesiskt företag som tillverkar verklighets trogna dockor i något liknande latex som också går att värma upp underlivet på för att göra det hela mer "äkta", man kan posera den precis hur man vill (såg det på outsiders, där män väljer att leva som sambo med dockorna). Det är väl typ det samma som en hjärndöd människa..


    Men snälla, vi snackar om levande celler i denna tråd. Innehållandes mänskligt DNA. Inte konstgjort material som plast och silikon. 
  • Anonym (Marja)
    Anonym (Hmmmmmmm.....) skrev 2020-01-16 11:19:44 följande:
    Samtycke kan aldrig köpas. När man köper prostituerade köper man deras tillstånd att ha sex med dem TROTS att de inte vill, alltså TROTS brist på samtycke. Samtycke är när båda vill ha sex med varandra. De prostituerade vill inte ha sex med dig.
    Det är en business transaction helt enkelt. Om den inte går igenom så har den prostituerade ingen inkomst och kan inte försörja sitt knarkberoende (oftast) och hamnar i jobbig avtändning. 
    För denne individen är det värt att ha sex med främlingar så att den kan få fortsätta sitt knarkande, Det är ett måste för en prostituerad att få ha kunder. Att sluta knarka brukar finnas i skallen, men alltid att det blir senare, inte idag. 

    Prostitution är illegalt, MEN, om man sätter in en kamera i det hela så är det plötsligt lagligt. Då heter det porr. Och det får säljas och köpas hej vilt. 
Svar på tråden Skulle odla fram kroppar utan människohjärna för sexköp vara någon bra idé?