Forum Föräldraskap - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vill inte vara i barnvagn

  Ons 15 jan 18:44 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Mamma) - Visa alla inlägg
  Anonym (Mamma­)
  Återställ
  Ons 15 jan 18:44

  Hej!

  Jag har två barn på 3 och 1 1/2 år. Mina barn har aldrig gillat vagn från dess dom lärt sig gå, så dom har fått gå istället, ibland hade jag bärsele när den yngsta inte än var så tung när jag handlade osv.

  När vi har varit iväg och ska gå väldigt långa sträckor så har jag haft vagn med mig så min minsta kan vila sig om han blir trött. Oftast blir det vila benen fem minuter sen vill upp igen.

  Jag har aldrig sett detta som ett problem men idag träffade jag min väninna och hennes 3åriga dotter. Vi möttes upp och skulle gå till lekplatsen tillsammans. Det är inte långt från vart vi bor då vi bor i en liten by så jag tog inte vagnen med mig då ingen ändå kommer åka i den.

  Min väninna hade sitt barn i barnvagn och undrade om jag inte ägde någon barnvagn. Jag förklarade som det var, då sa hon att det inte var bra för barnen att gå den biten för deras ben och att jag måste ha dom i barnvagn. Jag svarade inte direkt på det men när jag kom hem började jag fundera. Är detta något som kan stämma?

 • Anonym (Mamma­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 jan 20:29 #5

  Ok, jag tänkte inte att det skulle kunna vara någon fara då biten man går till lekplatsen inte är en lång sträcka.

  Hennes dotter ville gå ur vagnen påväg dit så jag kanske tänkte att det kan vara att hon tyckte det blev jobbigt att mina gick och hon var tvungen att säga till sin att sitta ner i vagnen?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll