• Anonym (Knäckt)

    Han fick inte upp den

    Har inlett ett förhållande med en manlig kollega . Jag fast i relation, han inte.Har varit väldigt nära vänner men övergick till attraktion för ett år sen . Hånglat ett par gånger med mer eller mindre kläder ett par gånger . Gjorde slag i saken igår och skulle till att förverkliga våra fantasier . Allt började fantastiskt med mycket smek och kyssar från hans sida. Han gick ner på mig länge och väl och jag fick orgasm både en och två gånger . Till slut bad jag honom att komma in i mig och döm av min förvåning så är han helt slak . Sög honom men den blev aldrig hård . Han märkte säkert att jag blev perplex och berättade att han kan reagera så pga av spänningen första gången. Känner mig knäckt rent känslomässigt . Hade sen tidigare huvudbry kring min egen kropp om jag vågade visa mig helt naken med mina komplex och så blir det så här.

    Har aldrig upplevt detta mer än med min sambo ett fåtal gånger pga stress, alkohol etc och en kille i min ungdom som inte fick upp den när han äntligen fick komma till.

    Nu till frågan; varför blev min kollega inte hård ? Blev han avtänd av mig?Han har haft förhållanden och numera glad singel med flera kvinnor som står i rad så han är erfaren och attraktiv på alla sätt.

    Tack för svar .

  • Svar på tråden Han fick inte upp den
  • Anonym (Smart)
    Anonym (Knäckt) skrev 2020-01-16 11:33:39 följande:

    Det är jag som har känslor för honom. Även om jag aldrig skulle erkänna det för honom. Jag är inte det han vill ha. Han har gjort det väldigt klart för mig vilka preferenser han har och var vi står. Som läget är nu är han min bekräftelse eftersom vår situation är så komplicerad . Jag är bara glad att få vara nära honom.


    Du skriver att du inte är den han vill ha. Där har du svaret. Du är tidsfördriv tills han hittat den rätta som får kuken att stå.
  • Anonym (Knäckt)
    Anonym (Smart) skrev 2020-01-16 13:05:25 följande:

    Du skriver att du inte är den han vill ha. Där har du svaret. Du är tidsfördriv tills han hittat den rätta som får kuken att stå.


    Så är det nog.
  • Bananböjaren

    Han tänder nog inte på otrogna slem helt enkelt. Avsluta din relation så ska du se att kuken hans reser sig.

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Knäckt) skrev 2020-01-16 11:23:17 följande:
    Intressant. Har aldrig just den erfarenheten . Jag vet ju att han ligger bra med andra så det kändes verkligen som att det är just mig. Dock verkade han ganska cool om än väldigt frustrerad . För honom var det en ny situation, jag i hans säng, nakna, som ställde till det.
    Har heller aldrig haft den erfarenheten. Han hade tidigare varit i ett långt förhållande sen unga dar, så var nog lite ovant att vara med någon ny bara. Han var dock lite nojig och orolig att det skulle hända nästa gång också, berättade han efteråt, men det gjorde det som tur var inte. Det var enda gången. Han tyckte nog det var minst lika jobbigt som jag, om inte jobbigare Tungan ute
  • Anonym (Charlotte68)
    MrFlex skrev 2020-01-16 11:20:32 följande:

    Allvarligt? Ni diskutera detta som om det är ett overkligt fenomen. Jag vill påstå att det är supervanligt att män har problem med erektion i början av en relation. Det beror troligtvis på nervositet.

    Din tolkning att det beror på avsaknad av attraktion pga hur du ser ut är troligtvis helt fel. Jag gissar att det är precis tvärt om. Ju starkare attraktion (eller känslor överlag), ju starkare är anledningen att vara nervös.


    EXAKT. Flera (de flesta?) män som jag haft en relation med har haft lite (eller mycket) problem första gången, kanske lite även andra, men sen har det absolut inte varit mer. Även min nuvarande (numera äkta make), och det har verkligen INTE hänt efter första gången. :)


    Då har det ju handlat om första gången sex i en relation där man är FÖRÄLSKAD och vill att det ska vara fantastiskt. Inte baa tillfälligt sex. Och självklart gör det förstnämnda det mer nervöst.

  • Anonym (jury)

    Män har ju två huvuden men bara tillräckligt med blod till att kunna tänka med ett åt gången. Så kanske började han tänka med det övre huvudet under själva akten, med resulterande blodbrist i det nedre ? Hon är upptagen, otrogen och kollega, vill jag verkligen det här? 

  • Anonym (Knäckt)

    Jag är ledsen för att göra era besvikna men det kommer inte bli någon andra gång. Mina känslor för denna människa blev för stora och jag orkar inte att ha detta i mitt liv. När man tycker om någon för mycket och inte kan vara med den på det sätt måste man helt enkelt låta det vara.

    Tack än en gång för alla tankar och peppningar??

  • Anonym (Lw)
    Anonym (Knäckt) skrev 2020-01-16 11:25:18 följande:

    För att jag känner mig osäker. Har aldrig skett just mig. Vem skulle säga sanningen om den är grym just i det ögonblicket?


    Det är högst osannolikt att det är så. Min man fick inte upp den förrän på tionde försöket. Jag hade aldrig en tanke på att det skulle ha med mig att göra.
  • Anonym (Èd)

    Han kanske plötsligt drabbades av moral och samvete?

  • Anonym (Knäckt)

    [quote=80169057][quote-nick]Anonym (Èd) skrev 2020-01-16 22:21:43 följande:[/quote-nick]Han kanske plötsligt drabbades av moral och samvete?[/Högst osannolikt med tanke på att han med lätthet skulle kunna träffa min sambo och ta honom i hand utan dåligt samvete.

Svar på tråden Han fick inte upp den