Inlägg från: Anonym (Julie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Julie)

    Hur ser du på den här situationen ?

    Anonym (Hm) skrev 2020-01-16 13:33:03 följande:
    Så då går det med andra ord aldrig att gå från en partner till en annan utan att vara otrogen? Många som är otrogna då..
    Om personen som är upptagen lämnar sin partner innan hen börjar kolla intresset hos den nya tycker jag inte att det räknas som otrohet. 
  • Anonym (Julie)
    Anonym (Hm) skrev 2020-01-16 15:43:13 följande:
    Fast ofta är det ju intresset för en annan som är den utlösande faktorn till att man gör slut.. Tror det är ganska ovanligt att man gör slut innan man börjar kolla intresset hos den andre. Man vill ha en bekräftelse på att den andre också är intresserad. Tror de flesta är så här moraliskt depraverade. Det rätta är ju givetvis att lämna ett dåligt eller halvdåligt förhållande innan man träffar någon annan men i verkligheten är folk inte så duktiga.
    Och den är väl därför många dömer personer i just den situationen, precis som TS säger? Det jag sa var bara att man borde lämna sin relation innan man börjar kolla om någon annan är intresserad tillbaka. Inte att det är så folk vanligtvis gör. Att börja se om en ny person är intresserad av att inleda något när man redan är i ett förhållande är otrohet för mig. Man är ju inte längre trogen sin partner om man har börjat leta efter en ny.
Svar på tråden Hur ser du på den här situationen ?