• Tecum

    Är en prostituerad mitt enda alternativ?

    Ett bättre val är att kämpa på, det finns säkert någon för dig också. Konsten är att hitta henne.

    Har du några kvinnliga vänner som du står nära? Kanske de kan ge dig tips om hur du ska göra för att träffa någon eller korrigera någon detalj som du gör fel? Men en sak är säker, det är aldrig för sent.

  • Tecum
    Anonym (skärpning) skrev 2020-01-20 09:55:13 följande:

    jag tror inte att du raggar på tjejer som är i din "league". ett fel många fula män gör är att dom raggar på mycket snyggare tjejer än dom och när det inte går så ger dom upp. sex är inte en mänsklig rättighet, och att ha sex med en skitsnygg person är VERKLIGEN inte en mänsklig rättighet. 

    sänk ribban!! jag lovar dig att världen kryllar av inte så snygga tjejer som sitter hemma och aldrig någonsin får knulla. inte som att dom går och köper sex av nån stackars 18årig missbrukarkille på nätet. 


    Jag tror att du har fel, förklara gärna varför ensamma män skulle vara så dumma att de inte märker att snygga tjejer är mycket mer svårflirtade och att konkurrensen om dem är större? Du visar den vanliga nedlåtande attityden mot ensamma män utan att ha något som stöder din teori.

    Jag tror att de främst raggar på kvinnor i sin liga men det är inte lättare det. Dessa kvinnor är misstänksamma mot män då de själva ofta har dåligt självförtroende och tänker att "han vill bara ha sex och bryr sig inte om mig". Medan mannen tänker, "hon vill inte heller ha mig". Bägge blir som magneter med samma negativa laddning, de stöter bort varann istf att dras till varann. 
  • Tecum
    Anonym (Plano) skrev 2020-01-21 08:38:11 följande:
    Håller med om det första.
    Inte det andra, dock. Att fråga kvinnor om råd när det gäller kvinnor, eller att de försöker få ihop dig med en bekant, är big NO-NO. Jag har endast dåliga erfarenheter av sånt.
    Du ska gå efter vad DU vill, försöka med de tjejer som intresserar DIG, och du ska vara dig själv, göra det som känns rätt för DIG.
    Tror inte alls att det är fel att fråga vettiga vuxna kvinnor, du har nog haft otur eller frågat fel personer. Det är heller inget fel att försöka para ihop en oerfaren man med någon bekant. Det är kanske inte så troligt att det blir något men det ger erfarenhet att umgås med kvinnor och det är precis vad t ex TS behöver.
Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?