• Sprallig

    Är en prostituerad mitt enda alternativ?

    Jag är en vuxen man som aldrig haft en flickvän och bara haft sex en enda gång och det var över tio år sedan. Jag har i över tio år försökt att hitta någon via nätet och via vänner och sådant. Aldrig tackat nej till en hemmafest eller krogbesök utan ändå försökt och vara positiv till det mesta. Under alla dessa år har jag inte ens fått till en date utan det har varit helt dött för mig. Tjejer är ointresserade helt enkelt.

    Är en prostituerad mitt enda alternativ? Det är ju egentligen inget jag vill men vad har jag för val? Vad har ni för åsikter om detta?

  • Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?
  • Sprallig
    CitronTulo skrev 2020-01-19 22:13:50 följande:

    Vad tror du är anledningen till att tjejer inte är intresserade?


    Största anledningen är nog att mitt utseende inte duger. Jag har inga manliga utseendedrag alls. Sedan är jag extrovert också.
  • Sprallig
    Tecum skrev 2020-01-19 22:15:06 följande:

    Ett bättre val är att kämpa på, det finns säkert någon för dig också. Konsten är att hitta henne.

    Har du några kvinnliga vänner som du står nära? Kanske de kan ge dig tips om hur du ska göra för att träffa någon eller korrigera någon detalj som du gör fel? Men en sak är säker, det är aldrig för sent.


    Jag har ju kämpat på hela livet. Det går ju inte. Det kanske är dags att ge upp? Jag vill inte vänta tills jag är 60. Jag hade en nära kvinnlig vän men efter hon skaffade barn så ses vi knappt längre. Nu har jag ingen längre.
    CitronTulo skrev 2020-01-19 22:22:45 följande:
    Brukar ju annars vara svårare om man är introvert?

    Finns många tjejer som inte ser ut som supermodeller heller..

    Har du några intressanta intressen eller talanger som du kan marknadsföra dig med?

    Som Tecum skrev så är det jättebra om du har någon ärlig tjejkompis som kan ge dig tips!
    Menade såklart introvert, skrev fel.

    Såklart det finns tjejer som också ser mindre bra ut. Frågan är om dom accepterar en kille som mig?

    Hm jag är politiskt aktiv litegrann, fast inga stora uppdrag. Det är väl det.

  • Sprallig
    Anonym (T) skrev 2020-01-19 22:43:32 följande:

    Alla har ett val att inte begå brott.

    Att köpa en människas kropp är brottsligt.


    Om jag fick för mig att gå vidare med min tanke så kommer jag att åka till ett land där det är lagligt. Jag vill inte riskera att åka fast eftersom jag är politiskt aktiv i ett parti som är emot sexköp.
    Anonym (k) skrev 2020-01-19 23:42:29 följande:

    Hur mycket har du arbetat på dig själv då? Har du börjat gymma och bulkat upp dig? Klippt håret snyggt, skaffat kontaktlinser om du har glasögon, håller dig jämt rakad, luktar gott, bra hudregiment med fräsch hud, snygga kläder? Har du ett bra liv i övrigt, en karriär, vänner, familj, hobbys?

    Tror du att hjärndött sex med någon som inte vill ha sex med dig verkligen kommer hjälpa? Varför skulle det få dig att må bättre?


    Jag har arbetat med mig själv genom att hålla en bra vikt. Men nej jag har inte bulkat upp mig, men jag gick på gym ett tag men jag slutade efter ett tag. Glasögon, piercings och sådant har jag inte. Raka eller inte raka skägget är däremot något jag inte riktigt vet vad som passar bäst. Jag lägger nog ner mer pengar på kläder än dom killar jag ser i min vardag. Men ja, min vänkrets har nästan försvunnit.

    Jag vet ju inte om det hjälper. Men kanske?
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-20 05:36:15 följande:

    I så fall måste det ju var bättre att köpa en sexdocka, om man alls tänder på tanken att ha sex med någon som inte är intresserad av en... förutsatt givetvis att det inte är så att man tänder på att begå ett brott mot en utsatt person.


    Att ha sex med en docka skulle ju kännas lika perverst som att ha sex med ett lik nästan. Jag vill ha en människa.
    Anonym (D) skrev 2020-01-20 11:25:51 följande:
    Vad har du för intressen? Du skriver att du är politiskt aktiv. Men vad har du för andra intressen?
    Mina intressen i övrigt är att jag kollar mycket på sport. Live och på TV.
    Mimosa86 skrev 2020-01-20 17:37:23 följande:
    ??jag är en vuxen man som aldrig haft en hög inkomst och bara haft överskott på kontot en enda gång och det var över tio år sedan. Jag har i över tio år försökt utbilda mig med diverse kurser och slipat på CVt, kollat jobberbjudanden via nätet och via vänner och sådant. Aldrig tackat nej till en intervju eller företagsbesök och ändå försökt och vara positiv till det mesta. Under alla dessa år har jag inte ens fått till en provanställning på en lukrativ tjänst utan det har varit helt dött för mig. Företagen är ointresserade helt enkelt.

    Är en bankrån mitt enda alternativ? Det är ju egentligen inget jag vill men vad har jag för val? Vad har ni för åsikter om detta???

    Om vi nu ska jämföra brott med brott och vad en människa anser sig ha rätt till.
    Det är väl just såna personer du beskriver som blir kriminella och begår brott? För dom inte får en fot in i det hederliga livet. Sedan är det ju inte OK men dom hamnar ju där till slut oundvikligen.




  • Sprallig
    Anonym (Rådig) skrev 2020-01-20 19:34:46 följande:

    Jobba med dig själv, ditt yttre.

    Gå i terapi, försök hitta din fasta kärna, så att du känns stabil och inte desperat eller behövande.

    Utsätt dig för många tillfällen att möta kvinnor.


    Jag har nog gjort det jag kan med mitt yttre tror jag. Man kan ju inte trolla.

    Terapi vart? Jag har varit hos psykolog och även KBT. Det ger absolut ingenting. VART ska jag träffa kvinnor? Jag vill verkligen veta det. Det blir så jävla mycket svårare med åldern.
  • Sprallig
    Anonym (T) skrev 2020-01-20 23:59:44 följande:
    Vad är problemet enligt psykologen då?
    Ett sådant rakt svar har jag inte fått. Men en sa att jag var blyg.
    Anonym (JeanB) skrev 2020-01-21 04:44:39 följande:

    Jag är lite förvirrad. Är det en partner du söker, eller bara sex? För din frågeställning pekar på att det är sex du söker, men i din trådstart pratar du om flickvänner och dater hit och dit.


    Egentligen vill jag ju ha partner. Men det känns ännu längre bort tyvärr. Man måste ju börja någonstans.
    Anonym (Alternativet du inte vill höra) skrev 2020-01-21 17:18:43 följande:

    Det finns ett alternativ, men jag vet inte om du är mogen att höra det. Men det är att lägga ner tanken på att nånsin få sex/närhet/kärlek av en kvinna.

    Att hålla hoppet vid liv kan vara en bra sak för vissa, men för andra kan det nog vara fördelaktigt att ta till sig insikten att nej, det här är faktiskt lönlöst. När man vågat ge upp så kan man hitta ett alternativ i form av en sexdocka, än så länge är inte dessa olagliga.


    Jag har lagt ner dessa tankar stundtals, när jag mår riktigt dåligt. Nu känner jag faktiskt att mitt mående är helt OK och då får jag lust att försöka igen. Jag vill inte ge upp.


  • Sprallig
    Phalaenopsis skrev 2020-01-21 21:37:02 följande:
    Ironiskt nog har du nog enklare att få en partner än sex. Många kvinnor som inte ser bra ut är rädda för att bli "utnyttjade", dvs att det bara blir sex och att killen egentligen inte är ute efter en relation med just dem.

    Annars är det den långa vägen som gäller:
    Skaffa dig en hobby, något du brinner för. Ger dig något att tala om, en brinnande människa är intressantare i sig själv, och dessutom får du självförtroende när du börjar bli bra på det.
    Fast båda är förjäkla svårt. Jag har en hobby: politiken som jag ägnar en del tid åt.
  • Sprallig

    Allt jag egentligen vill är att få känna mig lite omtyckt. Att inte få känna mig som en missanpassad som ingen vill mysa eller sexa med.

  • Sprallig
    Anonym (torsk) skrev 2020-01-26 01:04:33 följande:
    Många eskorter erbjuder s.k. girlfriend experience. Låter som nåt för dig. Det innebär att de myser, pratar, kysser osv. Mer än bara ligger. 
    Det är just det jag funderat på. Låter mysigt faktiskt. Jämfört med att hålla om sitt täcke varje kväll som jag gör nu...
  • Sprallig
    Anonym (Men varför?) skrev 2020-01-26 23:06:51 följande:
    Men varför tror du själv att det inte funkar att hitta någon? Har du pratat med någon ärlig vän om detta? Jag känner till män som är skalliga, satta, korta och överviktiga som tror att de kan få värsta fotomodellerna. Alltså det är ju ganska ovanligt, även om det någon gång händer.. Sen känner jag till män som är snygga, har bra jobb, otroligt trevliga men som faller för skumma tjejer där förhållandet blir som en återvändsgränd (och sexlöst trots att de inte har barn).. Jag tror att i båda fallen gäller det att rannsaka sig själv och ta till sig av vad ens vänner säger. Om man inte kan ta det från en vän så gå till en terapeut och följ personens råd. Nu låter det som att jag säger att får du ingen är det dig det är fel på - och kanske kan det vara så ibland. Att man måste se sig själv i vitögat och rannsaka...
    Anledningen till att jag tror det är för att jag aldrig lyckats hitta någon. Är man i min ålder och varit singel hela livet då är det kanske bara att inse att tjejer inte gillar mig som mer än vän. Och nej jag har inte talat med en ärlig vän om detta, men jag har sagt ärligt till en tjejkompis att jag gett upp.

    Jag skulle verkligen vilja träffa någon och prata ut om detta och verkligen få ÄRLIGA svar. En psykolog sa att jag såg "helt normal ut" men det vet jag ju att jag inte gör.
  • Sprallig
    Anonym (Men varför?) skrev 2020-01-27 17:31:47 följande:
    Är du en blyg person? Tränar du? Hur gammal är du? Men har du någon som du kan anförtro dig till och som är villig att verkligen lyssna?
    Jag är väl lite blyg, men mycket mindre än när jag var ung såklart. Nu är jag bara lite introvert kan man säga. Och nej jag tränar inte och är 32 år gammal.

    Just nu har jag nog ingen jag verkligen kan anförtro mig åt tyvärr.
  • Sprallig

    Kan tillägga att jag nu sökt till ett kommande TV-program på TV4 där singlar söker partner. Jag har inget att förlora.

  • Sprallig
    Anonym (Ödla) skrev 2020-01-28 15:18:27 följande:
    Ja, det låter onekligen som att en prostituerad är sista utvägen för dig.

    Trist att behöva slösa pengar på sånt som andra får gratis. Eller gratis o gratis, man får alltid betala, på ett eller annat sätt. 
    Ja det känns ju lite trist att behöva lägga pengar på sådant som normala människor, eller ja de flesta människor får gratis. Men livet är inte rättvist bara att acceptera.
    Anonym (jart) skrev 2020-01-28 15:39:14 följande:
    Jag var som dig, ganska blyg och introvert, singel länge. Och lite fet.

    Jag började gymma stenhårt, nya kläder, välgroomat ansikte och efter något år började tjejernas blickar att dröja sig kvar med tillhörande leenden. Detta gav mig självförtroende, vilket syntes och genererade mer intresse från tjejer och sedan blev jag uppraggad av en 28-åring (jag var då 40år).

    Visserligen är jag lång och har trevligt ansikte, men börja bättra dig själv så löser det sig!
    Det är kul att vissa kan lyckas plötsligt. Man kan ju hoppas det händer mig också men det är ju extremt sällan tjejer raggar upp killar i Sverige.
  • Sprallig
    Anonym (torsk) skrev 2020-07-03 02:06:16 följande:
    Det finns tillgängligt i Sverige också. 
    Jag vill inte riskera att åka fast och hamna i belastningsregistret. Sedan har jag en särskild statlig tjänst som är säkerhetsklassad och man måste vara ostraffad.
  • Sprallig
    jrockyracoon skrev 2020-07-04 21:42:00 följande:
    Jag tror på de här metoderna för att jag har märkt i verkligheten att de fungerar när jag har försökt att använda dem. Jag vände min frustration och ensamhet till att faktiskt kunna träffa kvinnor och attrahera dem tack vare mina strategier och min personliga kamp att förändra mig. Jag ser inte varför du inte skulle kunna göra samma sak. 32 år är inte så gammalt, ändå. Du har rätt att du behöver vända på den här situationen och jag uppmuntrar dig, beordrar dig att göra det. Tänk inte. Bara börja! Du är på botten nu, vad har du att förlora?

    PM:a mig om du vill få mer peppning, eller skriv i tråden. Du behöver förstås inte tillämpa alla mina råd, men jag hoppas att du fått någon form av inspiration som du kan få användning av. Jag tror dock att du behöver utmana dig själv för att lyckas att få till stånd en förändring. Att stanna vid att fråga tjejer om klockan räcker inte. Du måste ta det där extra steget på trampolinen och svinga dig ut. Då har du börjat din personliga metamorfos på riktigt!
    Tack för ett väldigt ambitiöst inlägg. Kommer nog få läsa igenom flera gånger för att det ska fastna helt. Men som du skriver: Inget kommer att vara enkelt. Jag är lite deprimerad av hela mitt liv så det gör inte saken enklare.
    Anonym (Ja) skrev 2020-07-04 23:27:01 följande:

    Självklart ska du gå på bordell och leva livet. I danmark finns det fina, lagliga, fräscha bordeller med pigga trevliga danska tjejer där verksamheten sker helt under kontrollerade former och de betalar skatt. Det är betydligt dyrare än östeuropeiska tjejer eller knarkare på gatan, men det är det värt. Jag betraktar dessa som KRAV-märka bordeller eller fair trade. Det är bara att köra på. Du mår som en kung efteråt.


    Jag hade faktiskt tänkt att åka till Prag i sommar, men det får dröja. Slutade med antidepressiva för att få tillbaka sexlusten inför sommaren. Men världen öppnar väl upp sig snart.

  • Sprallig
    Anonym (Ja) skrev 2020-07-05 00:17:25 följande:
    Tar du sertralin? Jag bytte till mitrazapin och fick tillbaka driften efter det.
    Jag gick på SSRI (Escitalopram)

  • Sprallig
    Anonym (Ja) skrev 2020-07-05 12:16:01 följande:
    Jag hade haft ett par relationer men kände mig hämmad och blyg när det kom till att få till relationer och sexuella kontakter med kvinnor. Att gå till prostituerade hjälpte mig verkligen att få bättre självförtroende samt att bli mer avslappnad med kvinnor. Idag fixar jag tjejer via tinder och tycker jag får god utdelning, men jag nog inte kommit dit utan all samvaro med glödjeflickor.
    Det är väl lite det jag hoppas på, att bli mer avslappnad och kanske på något sätt få lite självförtroende, känna mig som en man. Män har sex med kvinnor.

    Sedan så tror jag ju inte att jag kommer få tjejer lättare via Tinder eftersom där handlar allt om ett fint ansikte vilket jag inte har.
  • Sprallig
    halvan skrev 2020-07-05 12:24:22 följande:

    Jag tror att du ska börja träna igen. Det är bra med en hälsosam och stark kropp. Det är bra för din egen hälsa, ditt eget psykiska välmående och dessutom är det attraktivt för utomstående. Tripple win.


    Visst hade jag faktiskt tänkt att börja igen. Men att det ska få mig att hitta en partner lättare tror jag inte en sekund på.
  • Sprallig
    halvan skrev 2020-07-05 13:25:18 följande:
    Inte? Här är en bild på snyggingen chris pratt - på vilken bild tycker du han är mest attraktiv?
    Ja det ser vi ju båda. Men det är ingen garanti för en flickvän.
Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?