• Sprallig

    Är en prostituerad mitt enda alternativ?

    Jag är en vuxen man som aldrig haft en flickvän och bara haft sex en enda gång och det var över tio år sedan. Jag har i över tio år försökt att hitta någon via nätet och via vänner och sådant. Aldrig tackat nej till en hemmafest eller krogbesök utan ändå försökt och vara positiv till det mesta. Under alla dessa år har jag inte ens fått till en date utan det har varit helt dött för mig. Tjejer är ointresserade helt enkelt.

    Är en prostituerad mitt enda alternativ? Det är ju egentligen inget jag vill men vad har jag för val? Vad har ni för åsikter om detta?

  • Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?
  • Xzx
    Anonym (...) skrev 2020-01-19 23:58:31 följande:
    Vem skulle han träffa? De flesta ser inte sexköpare som något positivt.
    Det är ju lite gulligt att du tror att det är något man tar upp bara lite sådär när man dejtar någon ^^
  • Anonym (s)

    Ja du en sak ska du inte göra och det är att köpa sex. Jag ser ok ut är trevlig och har lätt att komma överens med kvinnor men jag lyckas inte heller. Men jag lever hellre utan sex än att köpa sex. Det är att köpa en människa som mår fruktansvärt dåligt av det. Ytterst få som mår bra säljer sex. Dom flesta är tvingade eller mår dåligt på ett eller annat sätt. Sen finns det dom som tex torsk i denna tråd som säkert tror att kvinnorna han köper sex av tycker att det är skitkul men det är bara för att dom är korkade och tror att bara för att kvinnan verkar glad och intresserad så är dom glada. Nej det är dom inte dom får stryk eller inga pengar till droger om dom inte smilar upp sig. Det var en journalist tex som gjorde en granskning om Thailand nyligen och när han snackade med torskarna då sa dom att alla tjejerna vara glada och gillade det. När han sedan frågade tjejerna då sa alla att dom hatade det och hatade männen. Så du ska fan inte köpa sex. Kan jag klara mig utan att köpa sex så kan du.

    Sen är jag fel person att råda dig hur du ska få till det eftersom jag inte lyckats själv. Men du skulle kunna testa att få kontakt med någon på nätet finns garanterat introverta tjejer där som har samma intressen som dig. Men som sagt var jag lyckas inte själv så jag vet inte.

  • Anonym (torsk)
    Anonym (...) skrev 2020-01-19 23:58:31 följande:
    Vem skulle han träffa? De flesta ser inte sexköpare som något positivt.
    Haha ja det är ju inget man berättar förstås. Jag garanterar att du har män i din närhet som köpt sex. 
  • Anonym (Nej)

    Skulle det verkligen kännas okej att köpa ett samtycke? Att veta att den här tjejen vill inte ligga med mig, hon gör det för att det är hennes sista utväg / hon behöver pengar till droger? Det är ju inte som att det blir lättare att träffa en tjej som vill ha dig på riktigt efter det... I så fall måste det ju var bättre att köpa en sexdocka, om man alls tänder på tanken att ha sex med någon som inte är intresserad av en... förutsatt givetvis att det inte är så att man tänder på att begå ett brott mot en utsatt person.

  • Anonym (Nej)

    Att köpa ett samtycke är ju förresten inte en dejt eller flickvän eller ens i närheten.. det är att betala för att få genomföra ett övergrepp. Hur skulle det få dig att må bättre?

  • Anonym (torsk)
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-20 05:41:39 följande:

    Att köpa ett samtycke är ju förresten inte en dejt eller flickvän eller ens i närheten.. det är att betala för att få genomföra ett övergrepp. Hur skulle det få dig att må bättre?


    Det är inget övergrepp om samtycke finns. 
  • Anonym (Nej)
    Anonym (torsk) skrev 2020-01-20 06:18:24 följande:

    Det är inget övergrepp om samtycke finns. 


    Du förstår vad jag menar, och jag förstår vad du menar och jag tror inte vi kan enas om det här.
  • Anonym (Grabben bredvid)
    Sprallig skrev 2020-01-19 22:15:53 följande:
    Största anledningen är nog att mitt utseende inte duger. Jag har inga manliga utseendedrag alls. Sedan är jag extrovert också.
    Sen när var utseendet viktigare än att vara rapp i käften? Det är din personlighet dom tänder på inte hur fan du ser ut.
  • Anonym (Lite salt)

    Prostitution är olagligt, så jag tycker inte det är ett alternativ, det heller.

  • Anonym (skärpning)

    jag tror inte att du raggar på tjejer som är i din "league". ett fel många fula män gör är att dom raggar på mycket snyggare tjejer än dom och när det inte går så ger dom upp. sex är inte en mänsklig rättighet, och att ha sex med en skitsnygg person är VERKLIGEN inte en mänsklig rättighet. 

    sänk ribban!! jag lovar dig att världen kryllar av inte så snygga tjejer som sitter hemma och aldrig någonsin får knulla. inte som att dom går och köper sex av nån stackars 18årig missbrukarkille på nätet. 

Svar på tråden Är en prostituerad mitt enda alternativ?