• Mon 20 Jan 2020 01:23
    5800 visningar
    90 svar
    90
    5800

    Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?

    Hej!

    Jag har idag fått något bekräftar som jag misstänkt ett tag. Min sambo använder inte toalettpapper när han kissar. Frågade honom rakt ut idag då jag aldrig gör något ljud från vare sig kranen eller toalettpapper och när vi vart på semester har de alltid vart inplastade och oanvända även om han använt toaletten innan mig. Han säger att det är helt normalt och allt inga killar gör det. Helt nytt för mig och känner mig faktiskt äcklad.

    Min första tanke är att jag vill att han ska duscha innan vi har sex och att det känns ohygieniskt och äckligt. Kanske jag aldrig råkat ut för sånt innan och att det är jättevanligt och inte alls äckligt. Använder era killar och män toalettpapper??

  • Svar på tråden Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?
  • Mon 20 Jan 2020 12:03
    #32
    +1
    Anonym (G) skrev 2020-01-20 10:38:50 följande:

    Varför har ts lagt detta under sex och samlevnad??


    För att det handlar om samlevnad!

    Definition: ? Samlevnad är när människor lever tillsammans. Begreppet används ofta om parförhållanden, men inte i första hand med tanke på sexualitet, utan snarare med åtanke om samarbete och hänsynstagande, som om liv i gemensam bostad, hushåll, i äktenskap eller annan etablerad relation.?

    Mvh TS
  • Mon 20 Jan 2020 20:23
    #54

    Tack för alla svar och intressant att höra eran bild av detta.

    Jag fick denna förklaring av min sambo efter att han frågat han mycket om detta beteende som jag tycker är konstigt och ohygieniskt, skulle aldrig anat från början att han inte använda toalettpapper då han är väldig fin och välklädd alltid.. förklaringen:

    ?Som du säkert förstår har det inte funnits toalettpapper i särskilt många år. Människor har levt i tusentals år utan det och har en normalflora av bakterier som skyddar mot infektioner, speciellt i underlivet där det annars lätt kan få fäste.?

    Andra som hört detta? Börjar oroa mig för alla jag skakar han med i jobbet och ifall de är likadana nu också och smått tapp tron på vad jag alltid trott (att all människor eller i alla fall de flesta kan sköna sin hygien)

Svar på tråden Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?