• Anonym (tobbe)

    Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?

    Det är nog rätt olika många skakar nog bara av och tar på sig kallingarna. Jag har själv dock alltid torkat med papper. Iofs har det väl hänt när jag varit i skogen och så att jag då inte haft papper men annars använder jag papper. Men jag skulle tro att rätt många killar inte gör det.

  • Anonym (tobbe)
    Linassommarblogg skrev 2020-01-20 20:23:41 följande:

    Tack för alla svar och intressant att höra eran bild av detta.

    Jag fick denna förklaring av min sambo efter att han frågat han mycket om detta beteende som jag tycker är konstigt och ohygieniskt, skulle aldrig anat från början att han inte använda toalettpapper då han är väldig fin och välklädd alltid.. förklaringen:

    ?Som du säkert förstår har det inte funnits toalettpapper i särskilt många år. Människor har levt i tusentals år utan det och har en normalflora av bakterier som skyddar mot infektioner, speciellt i underlivet där det annars lätt kan få fäste.?

    Andra som hört detta? Börjar oroa mig för alla jag skakar han med i jobbet och ifall de är likadana nu också och smått tapp tron på vad jag alltid trott (att all människor eller i alla fall de flesta kan sköna sin hygien)


    Det var ett dåligt argument för om han ska börja göra som man gjorde för mer än 100 år sedan då ska han sluta att tvätta händerna när han skitit och kanske duscha ett par ggr om året. Tror inte att han vill det. Bara för att man gjorde på ett sätt förr innebär inte det att man behöver göra så nu. För det är inte speciellt fräscht. Det fanns en anledning till att det stank då. Sen tror jag inte att han vill att du ska göra så som kvinnorna gjorde då det inte fanns bindor och papper. Det var en tid då mensen bara fick hamna i underkläderna som nästan aldrig tvättades. Då kan ju fråga om han vill att du ska börja så då kanske han slutar hänvisa till hur det var förr. Sen dog folk vid tidigt på den tiden också inte sällan på grund av smittor som spridits på grund av dålig hygien. Personligen anser jag att man bör torka snoppen om det finns möjlighet till det. Men gör man inte det bör man åtminstone tvätta händerna det tar inte långt tid. Men tyvärr så är många inte så hygiensiska. Var ju en annan tråd om man tvättade sig efter att man skitit och det tragiska var att det var en del vuxna som svarade nej på det. En kvinna påstod att hon bara gjorde det om hon kom åt baken med handen där hon inte höll pappret. Hon fattade inte att man kan få skit och bakterier på handen ändå. Så du ska nog ta för givet att alla du skakar hand med kan vara som småbarn och inte tvättar händerna. Så se till att tvätta händerna innan du käkar om du skakat hand med många.
Svar på tråden Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?