• pyssel

    Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?

    Ja, självklart. Plus tvättar den. Men har förstått att det här inte är självklart för alla, fast personligen hade det inte funkat att vara tillsammans med någon som inte har den nivån på hygien.


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (Äckligt) skrev 2020-01-20 05:43:07 följande:

    Tyvärr använder inte min man heller papper, och tvättar inte händerna heller.... snoppen är ju ren brukar han säga, jag har förklarat hur äckligt jag tycker att det är men han bryr sig liksom inte


    Bryr han sig om om han och hans snopp får lite mer ensamtid?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Linassommarblogg skrev 2020-01-20 20:23:41 följande:

    Tack för alla svar och intressant att höra eran bild av detta.

    Jag fick denna förklaring av min sambo efter att han frågat han mycket om detta beteende som jag tycker är konstigt och ohygieniskt, skulle aldrig anat från början att han inte använda toalettpapper då han är väldig fin och välklädd alltid.. förklaringen:

    ?Som du säkert förstår har det inte funnits toalettpapper i särskilt många år. Människor har levt i tusentals år utan det och har en normalflora av bakterier som skyddar mot infektioner, speciellt i underlivet där det annars lätt kan få fäste.?

    Andra som hört detta? Börjar oroa mig för alla jag skakar han med i jobbet och ifall de är likadana nu också och smått tapp tron på vad jag alltid trott (att all människor eller i alla fall de flesta kan sköna sin hygien)


    Du får väl kontra med andra historiska anekdoter om välutvecklade samhällen med god tillgång på vatten och vad man använde det till i de nedre regionerna. Jag borde inte bli förvånad längre över historierna om hur mkt smuts det finns mellan benen på folk, men det blir jag. Det är mer underlivssmuts i trådarna på FL än på ons eller spontana snabbisar hemmavid under ett helt liv. Ja, jag får nog också ta mig en funderare på handskakandet på jobbet om dagarna ;)
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Använder era män/killar toalettpapper när de kissar?