Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Jag var den där tysta eleven i klassen som aldrig sa något - fråga mig vad ni vill!

  Mån 20 jan 22:20 Läst 0 gånger Totalt 44 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Jag med) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Jag med)
  Återställ
  Mån 20 jan 22:20 #4

  Var de andra barnen på dig och frågade varför du var så tyst och gjorde det saken värre? Om du verkligen vill säga något, gör du det då eller är du tyst?

  Jag var som du fast av andra orsaker. Det var väldigt jobbigt för mig när de andra var på mig och försökte få mig att att prata mer. Har idag inga större problem att prata med folk.

 • Anonym (Jag med)
  Återställ
  Tis 21 jan 08:16 #15
  Anonym (Den tyste) skrev 2020-01-20 22:33:44 följande:

  Det hände och ja, det gjorde det bara ännu värre och gjorde mig ännu mer obekväm. Det hände även ibland att någon (antingen elev eller lärare) kommenterade om att jag var så tyst när jag faktiskt hade försökt mitt allra bästa för att vara i alla fall lite mer framåt och då blev jag ledsen och tappade all motivation till att fortsätta försöka.


  Precis samma för mig. Hörde min fröken viska till en annan lärare att hon är så tyst. Vidrigt. Jag fattar inte hur jag klarade mig igenom det någorlunda hel.
 • Anonym (Jag med)
  Återställ
  Tis 21 jan 13:27 #23
  Anonym (Den tyste) skrev 2020-01-21 12:05:11 följande:

  Det har aldrig släppt, tyvärr. Känner mig fortfarandd inte alls tryggare i sånt.


  För mig har det släppt men kan fortfarande känna någon slags osäkerhet eller underlägsenhet ibland. Jag har dock inte social fobi men precis som din dotter så var det förmodligen selektiv mutism jag hade. Det blev bättre i gymnasiet när jag bytte klass men kan nog i vissa sammanhang fortfarande ses som den tysta. Och i andra sammanhang är det tvärtom. Säger vad jag tycker på jobbet och pratar mycket men när den här konstiga underlägsenhet känslan kommer fram, att inte tillhöra, då kan jag bli tyst. Jag var både utstött och hade dåliga he förhållanden som förmodligen gjorde att jag i vissa sammanhang helt enkelt inte pratade.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll