• Wed 29 Jan 2020 00:16
    6443 visningar
    87 svar
    87
    6443

    Berätta om era sämsta ligg!

    Om man bortser de som tror att ligga där som en sjöstjärna eller inte som vuxen förstå att arbeta med höfter samt knip gör en jävla skillnad så finns det en del.

    Spräckte ögonbrynet när en tjej som red mig rätt hårt dramatiskt skulle kasta sig runt och byta till missionären vilket resulterade i mitt huvud dunkade rakt in i förbrädan av sten, blodsprut 1 ½ meter från säng till tak.

    Raggade upp en tjej på en nattklubb i  Paris och vi går hem till hennes lägenhet.. Jag lägger upp henne över bordet och vi har sex, hon glömmer däremot berätta att taklampan över bordet är sprucken och strömförande vilket leder till jag får en el-chock start nog att jag svimmar när jag råkar stöta till den med huvudet.

  • Wed 29 Jan 2020 10:56
    #56
    Anonym (Gumman) skrev 2020-01-29 09:55:29 följande:

    Fattar inte riktigt hur en liten kuk och slapp fitta kan göra "det sämsta ligget ni haft"...

    Det är ju ingenting dom kan råda över... då får man ju hantera det genom att ha lite fantasi, så kanske inte det behöver bli det sämsta ligget ni haft... om personens attribut får er att tappa stinget i sängen så kan ju skulden ligga lika mycket hos er själva.

    Det finns storkukade karlar och kvinnor med tight fitta som har väldigt dålig fantasi och som dessutom inte behärskar nån vidare teknik i sänghalmen, då kan det bli en ganska kass erfarenhet. Men att det ska falla på storleken på könen? Ha lite mer fantasi nästa gång så går det nog bättre;)


    Du kan inte bestämma om folk vill ha primärt penetrerande sex eller ej och hur viktigt det är för dem när det kommer till sexuella upplevelsen, sorry.

    Har ingenting med fantasi och annat att göra.

    Det är en jävla besvikelse när en het tjej som verkar bra på alla sätt sedan känns som att kasta korv i en flyghangar, alltså nästan ingenting alls... lite som att du skulle dejta en person med ytterst vackert hår som sedan visar sig vara en tupé.

    Man känner sig lurad på konfekten så att säga.
  • Wed 29 Jan 2020 15:21
    #60
    Anonym (Gumman) skrev 2020-01-29 11:28:05 följande:

    Lurad på konfekten? Du kan ju inte mena att bara för att tjejen är het så tar du för givet att hon har en tight fitta?

    Sånt där kan man ju i förväg aldrig veta, men har man haft mer än en sexpartner så bör man ju veta att könsorgan skiljer sig från person till person och förstå att möjligheten till "besvikelse" finns...därför tycker jag att man har lika stort ansvar för att sexet blir bra.

    Om du lägger ner dina ansträngningar bara för att kuk och fitta inte passade så bra ihop istället för att försöka få igång det genom andra sätt, så självklart blir det ett dåligt ligg, för er båda.

    Jag "bestämmer" så klart inte vad för slags sex folk ska ägna sig åt, hur skulle det vara möjligt... Men man borde ju kunna se lite eget ansvar också, det är allt jag säger...:)


    Ja?

    Men man vill hellre ha hela paketet än ett halvt. Precis som om jag drar hem någon som ser fit och vältränad ut men när kläderna åker av så är det bara pushups / stay Ups osv så blir man lätt besviken.

    Förstår inte va du argumenterar emot jag skriver att fantasin är det inget problem på men om jag vill ha penetrerande sex dne kvällen så är det väl det jag vill ha ?

    Samma sak som att jag skulle klaga ifall jag specifikt vill ha oralt men damen i fråga behandlar en som en cykelpump.

    De flesta vuxna med mer än ett par partners kan oralt, analt , petting åtminstone på acceptabel nivå.
Svar på tråden Berätta om era sämsta ligg!