Inlägg från: Anonym (MicroManandOthers) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MicroManandOthers)

    Berätta om era sämsta ligg!

    Ja, var ska jag börja. Ett av de sämsta liggen var med en skitsnygg kille som jag spanat på ett tag. Lång, snygg och snygg stil etc.Han hade på något sätt fått för sig att jag var pappas lilla fina flicka. Så när vi väl skulle ligga ville han att jag skulle spela fin flicka och att jag skulle ligga stilla under hela akten. Say what? Under själva akten kollade han dessutom mina örhängen som såg ut som diamantörhängen (alltså höll handen bakom örsnibben) - vilket de inte var. Sen sa han massa saker som att du är en så fin flicka och blablabla.

    Det var länge sedan nu men, jag har också råkat ut för the Micro Man. Alltså den var som ett lillfinger. Så himla liten. Inte blev det bättre för att vi bodde mitt emot varandra i korridoren. Men jag fejkade att jag mådde illa (ser att det är en vanlig undanflykt, haha!) och behövde bara ligga en liten stund.

    Faktiskt var första gången med min man riktigt riktigt dålig. Han svettades som en gris, hade ölballe, prestationsångest och juckade i något slags racerfart för att hålla den vid liv. Tur att jag gav honom en chans till, han är för snygg för att avstå. Det visade sig att han egentligen var riktigt bra i sängen. Nu har vi varit ihop i 17 år och ligger fortfarande flera ggr i veckan. Skål för det.

  • Anonym (MicroManandOthers)
    Liberté skrev 2020-01-29 10:56:07 följande:

    Du kan inte bestämma om folk vill ha primärt penetrerande sex eller ej och hur viktigt det är för dem när det kommer till sexuella upplevelsen, sorry.

    Har ingenting med fantasi och annat att göra.

    Det är en jävla besvikelse när en het tjej som verkar bra på alla sätt sedan känns som att kasta korv i en flyghangar, alltså nästan ingenting alls... lite som att du skulle dejta en person med ytterst vackert hår som sedan visar sig vara en tupé.

    Man känner sig lurad på konfekten så att säga.


    Alltså jag håller med dig till fullo! Kuken behöver ju inte vara av värsta sort men en normalstor vill man nog allt ha. För mig innebär sex just penetration. Är heterosexuell kvinna och det känns inte fullbordat utan just penetrationen.

    Sen undrar jag lite över det där med fantasi i sängen. Att det kan kompensera för en liten kuk/slapp fitta. Vad är det egentligen som avses med när man skriver om den där fantasin i sängen? Vad exakt är det folk gör då? Med tanke på hur lata folk är i övrigt undrar jag hur mycket fantasi som används i sänghalmen... jag menar människor orkar ju knappt gå och handla längre. Jag tror att de flesta bara knullar lite vanligt sådär dvs förspel/inut/orgasm/efterspel -utan att blanda in rollspel, bdsm etc etc.
  • Anonym (MicroManandOthers)
    Anonym (J) skrev 2020-01-29 17:30:27 följande:

    Det är inte antingen eller.

    Man kan ha en partner med stor kuk / tight fitta och bra teknik och fantasi.

    Så det är ej relevant att ? Det finns storkukade karlar och kvinnor med tight fitta som har väldigt dålig fantasi och som dessutom inte behärskar nån vidare teknik i sänghalmen... ? osv.

    Och att ha andra preferenser än du har innebär inte att personen har ? dålig fantasi? .


    Du har rätt - Men jag undrar rent generellt vad är bra teknik och fantasi? Fattar faktiskt inte vad det är. Vad är det man har fantiserat ihop då? Är det att man testar en massa olika ställningar eller att ha sex på andra ställen än sängen - eller kanske oralt/analt/pilla med fingrar etc?

    Bra teknik enligt mig är att man är synkad i sina rörelser - att det bara är så självklart hur det ska göras. Man passar ihop helt enkelt. En liten iakttagelse angående det är att killar som dansar ute på tex klubb är bättre i sängen än de som bara sitter bredvid. De har bättre takt och rytm och känsla. Men det är min iakttagelse och säger kanske mer om mig än att det faktiskt förhåller sig på detta sätt.
  • Anonym (MicroManandOthers)
    Anonym (J) skrev 2020-01-29 20:47:21 följande:

    Jag tycker att bra teknik och fantasi är vad partnern upplever som bra teknik och fantasi.

    Att man fungerar bra tillsammans helt enkelt.

    Sex är också en smaksmak.

    Vet ej vad Gumman själv menar.

    Det är däremot ologiskt att påstå att föredrar man penetrerande sex /stor kuk / tight fitta saknar man fantasi.


    Precis - att man fungerar bra! Och vissa synkar man bara med. Det är en sån man bör gifta sig med... haha!
  • Anonym (MicroManandOthers)
    Anonym (J) skrev 2020-01-30 14:04:54 följande:

    Men tråden handlar inte om förväntningar utan sämsta ligg.

    Det vill säga med facit i handen...

    Och det som kritiserades är att någon som inte njöt av sexet måste sakna fantasi...

    Att man inte njöt innebär inte heller att man inte provade annat än penetrerande sex.


    Sen kanske det är så att det är penetrerande sex man vill ha. Om jag säger till en man att jag vill ha dig, så är det ju själva instoppandet jag avser. Sen får vi vara hur fantasifulla vi vill innan det... Har man då varit jättesugen på någon länge och hamnar i säng och det visar sig att kuken är liten och/eller man passar dåligt ihop på andra sätt - ja då är det inte så kul.

    Fö var ett av mina sämre ligg med en jättesnygg kille vars kuk i det närmaste kan liknas vid en baguette. Vi försökte ha sex återkommande under ett antal år, men det funkade aldrig riktigt bra. Kändes som om jag skulle kissa på mig hela tiden - var sådär faktiskt.
Svar på tråden Berätta om era sämsta ligg!