• Louiseo

    BIM mars 2020

    Jag hoppar in :D Blev inget denna månad .. Laddar om för 10onde försöket. BIM ca 3/3. 

  • Louiseo
    Leah56 skrev 2020-02-04 10:07:40 följande:

    Hoppar in här! fick en blödning idag så mensen är på G! nya tag nu. Det blir vårar 6 försök nu! känns tungt men försöker vara positiv! :) bIM 4/3


    Förstår dig! Känner samma. Tungt men bara att hoppa på tåget igen typ. Vi gör försök 10 nu. Jag har nästan redan börjat ställa in mig på att göra en utredning .. 
  • Louiseo
    Mammaresan skrev 2020-02-03 21:20:05 följande:

    Vad kul att fler börjat dyka upp här i tråden nu! Här är det mest väntan som sker och på sätt och vis tycker jag tiden mellan mens och ÄL nu är som lugnast. Det är sedan hetsen dyker upp! :P


    Välkommen! Håller tummarna!
    amandakollb skrev 2020-02-02 21:29:31 följande:

    Jag hoppar också in här :) har långa cykler och enligt NC är nästa ÄL 18 feb och bim 4 mars. Så segt med dessa långa cykler.. hade dessutom en anovulatorisk cykel nu i januari :/


    Åh jobbigt med cykeln i januari! Hur långa är dina cykler? Mina kan också bli ganska långa tyvärr!Åh men så spännande! Välkommen!
    Håller med! Nu har jag mens så nu är det lugnt fram till äl ju :P det är liggandet runt äl och sen väntan :P 
  • Louiseo
    Leah56 skrev 2020-02-04 18:15:46 följande:
    Åh förstår att det du tänker så, men har hört massa som de tar minst 1 år så det är väl de man får räkna med! Men ge inte upp!! De kommer gå för oss snart!! Kramar
    Jag håller tummarna för oss :D <3 
  • Louiseo

    Hur går det för alla? :) Jag väntar in glad gubbe på mina äl-test. Tror det kommer imorrn eller på tisdag. Jag har försökt tänka på annat den senaste tiden. Jag testar bisolvon nu, får se om det ger något :) 

    Jag håller tummarna för oss alla! :D 

  • Louiseo

    Hm, sådär ser mina ut innan äl. Inte fortsatt testa efter glad gubbe dock. 


    Undrandee skrev 2020-02-20 12:14:17 följande:

    Jag tror min ÄL varit nu. Köpte detta ÄL test imorse och testade så otålig och nyfiken som man är. Enligt flytningar och molvärk kanske ÄL var i måndags, enligt appar var den i tisdags.

    Nu är det bara vänta till BIM då den 4/3


  • Louiseo
    noraaa skrev 2020-02-20 19:08:57 följande:

    Hade äl igår. Nu är det bara den här två veckors väntan.. äl+1 idag och jag letar redan symtom HAHAHHA men denna gången ska jag försöka vänta till bim.


    Exakt samma här. Hade äl igår och nu är det två veckor man bara väntar och vill försöka att inte bry sig fast det är det enda man lyckas bry sig om!! 
  • Louiseo

    Jag fick glad gubbe på äl-test igår så äl+1 idag. Denna månad testar jag bisolvon, är det fler som gör det denna månad? Har alltså slutat äta det nu eftersom jag hade äl igår. Jag testar också progesteron-kräm. Fick det rekommenderat av en näringsterapeut när jag sökte hjälp för min dåliga hy. Progesteron-kräm ska tydligen vara bra när man försöker bli gravid (mitt progesteron låg dessutom lite lågt när jag testade mig hos näringsterapeuten) .. någon som har erfarenheter? :) 

  • Louiseo

    Anonym (Nja) skrev 2020-02-21 10:24:54 följande:[/quote-nick]Om du fick glad gubbe igår så borde du ha äl idag eller imorgon :)

    Jag har följt min kropp ganska länge så har bra koll på flytningar osv. Jag hade ett starkt test i tisdags em/kväll runt 18 så är ganska säker på att stegringen var under natten till onsdagen. Eftersom jag inte testade förrän 07 på onsdag morgon så fick jag det definitiva beskedet då. Ett dygn senare från att jag misstänkte stegring var alltså natten ons till tors och då mina flytningar slutar ganska tvärt därefter känner jag mig hyfsat säker på att ägget släppte där någonstans. Så ja, vill man vara väldigt petig blir det väl äl+1 idag då :)

  • Louiseo
    Arneliis skrev 2020-02-21 12:54:51 följande:
    Jag kör också bisolvonmetoden denna månad. Efter 4 misslyckade försök var jag tvungen å testa något nytt, även om jag har svårt och tro på sådana metoder.
    Kände samma efter våra 9 misslyckade försök. Att något måste jag typ testa för att få lite mer hopp :) Det återstår och se om två veckor om det gjorde någon skillnad :P
Svar på tråden BIM mars 2020