• Anonym (Camil­la)
    Wed 29 Jan 2020 16:04
    1119 visningar
    29 svar
    29
    1119

    Rastlös och tankarna glider!

    Känns lite som en livskris på ingång. Tankar som fan är det så här livet ska vara? Kanske din sambo har tänkt på samma sätt. Helt normala tankar i livet.

    Standardlösning nr1 - sätt er ner och resonera lugnt och sansat. Dela drömmar och önskemål. Hur ni ska gå vidare i relationen och vad ni vill få ut av den. Det bör göras regelbundet. Både allvarliga och smågalna samtal. Var lite busiga och ta ut svängarna. Det finns så mycket njutning att uträcka med varandra.

    Om du ändå funderar att ha sexuella kontakter utanför relationen så bör du avsluta för din sambo och din skull innan.

  • Anonym (Camil­la)
    Sat 22 Feb 2020 12:33
    #19

    Tack för uppdateringen. Du ska inte behöva finna dig i att hon säger att nu är det så här. Hon kan ensam inte lägga ribban för hur erotiken ska se ut. Ja inte du heller som du förstår. Tycker att hon verkligen måste dra sitt strå till stacken och ni ska kunna möta varandras behov. Det går i vågor med lust och frekvens. Tror en lösning är att ni får hjälp utifrån för att kunna knyta upp knutarna. Fundera på varför hon inte längre har lust. För mycket jobb? För tungt ansvar för hushållet? Tufft på jobbet? Fysiska åkommor. Preklimakterium? Inte nöjd med sexet? Ja detta gäller ju för er båda. Dit jag eg vill komma är att en partner, till synes omotiverat, inte kan lägga armarna i kors och skopa ut närhet och intimitet. Boka in hjälp utifrån och boka in date nights.

Svar på tråden Rastlös och tankarna glider!