• emeliiiiiie

    Att välja ny soffa med småbarn.

    Hej på er!

    Jag har stött på ett i-lands problem! Vi ska köpa ny soffa. I dagsläget har vi en svart men skulle gärna köpa en mellangrå (Grönlid från Ikea). Vi har tre barn, nyfödd, 4-åring och en 10-åring. Tänker att en mellangrå ändå inte är allra sämsta färgen, men svart är såklart de mest förlåtande. Det är ju lite vad man gör det till, men jag vill inte behöva ?vakta? mina barn, fredagsmys med chips måste man få ha i soffan, däremot får de aldrig kladda med tex choklad. Någon med grå soffa som tycker det funkar? Eller är det ett misstag att byta färg?

  • Svar på tråden Att välja ny soffa med småbarn.
  • emeliiiiiie

    Skinn är förstås de mest praktiska men inget alternativ för oss :) Får väl helt enkelt räkna med att tvätta lite mer om jag tar den ljusare så får fundera mer om de är värt de haha ;)

  • emeliiiiiie
    Mascaraklumpar skrev 2020-02-01 17:59:34 följande:

    Vi har haft en icke-tvättbar soffklädsel i den nyansen och skulle inte rekommendera det. Den höll max 1 år. Är klädseln tvättbar i maskin så är det en annan sak, då går det bra att äta chips och annat som går att tvätta bort (blåbär, permanenta färgpennor och dylikt får man vara försiktig med)


    Går tvätta den på 40 grader :)
Svar på tråden Att välja ny soffa med småbarn.